Duidelijke website en heel mooie prijzen

Ruime keuze, overzichtelijk, snelle verzending en vooral degelijk materiaal! Helemaal tevreden dus...

Snelle verzending en uitstekend materiaal. We zijn super tevreden over onze bestelling en zouden het aan iedereen aan raden.

toppy

coverlift besteld na betalen na 1 dag binnen . ook al andere dingen besteld altijd correct en op tijd .

Top webwinkel

Goede communicatie en correcte prijs. Klantenservice meedenkend en vriendelijk. Oplossingsgericht en goed advies.

Snelle verzending

Super snel en correct aangeleverd

Was geleverd zoals afgesproken

Toppi

Supersnel

Snelle levering, goede producten, duidelijke info op de website

Snelle levering en een goed product

Snelle levering en een goed product

Snel en goed

Duidelijk, snel en goed ontvangen .

Water in zwembad wordt langzaam warmer

Toppie

Snel en accuraat

Gewoon super vriendelijk en snel top

alles oke

alles in orde

Alles prima

Gewoon goed

Snel antword , snel levering en sneel olpossing whanheer een probleem komt

Snel antword , snel levering en sneel olpossing

Snelle levering top product

Pakket zeer goed verpakt Snelle levering Product is zoals omschreven

Elke bestelling weeeer toppy

Fijne, snelle webshop waar ik al jaren bestel. En zeker ook nog jaren zal doen!!

Het zwembad is lekker warm

Top bedrijf Vijver spullen.

Snelle levering goed verpakt. Prijs redelijk maar goed product. Leuk personeel heb er les gegeven.

Simpel

Top voor een bestelling vanaf Belgie

Zeer uitstekend handeling van mijn bestelling aan een top prijs

Super snelle levering

Goede informatie over de artikelen,zeer stelle levering .

Goede informatie over de aangeboden artikelen,Goede verpakking,snelle levering

De Kempkens 2100

5465PR Veghel