Niet tevreden

Kamado besteld via bol.com. Deze kwam kapot aan. Na lang wachten telefonisch contact gehad. Moest verder uitpakken....gestopt toen ik daardoor mijn handen openhaalde. Retour gemeld via bol.com en aangezien ik selectmember ben zou het bij me thuis opgehaald kunnen worden. Dus bol.com gebeld.....nee toppy moest dit regelen en ..... gaf aan dit hiermee niet te doen. Gevolg...... slepen met een zware bbq naar t postkantoor terwijl je herstellende bent van een ingreep. Geen service!

Ff jammer

We hebben verkeerde producten ontvangen en zitten nog steeds op de goede producten te wachten en dat vind ik wel wat lang duren.

Product niet geleverd zoals omschreven

Geen contact telefonisch Alleen per mail Maar hier wordt niet opgerageerd

slechte communicatie & levering

10 dagen na besteldatum is mijn pakket nog niet compleet, ondanks dit op voorraad was ! na meerdere keren contact heb ik nog steeds geen leverdatum !

Uitstekende service en contact na niet aankomen van een besteld product.

Super service!

Snellle levering

Bestellen ging makkelijk en snel. Snelle verzending en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van verzending.

Product overbodig, keurige retour afhandeling

Zeer goede service

Snelle levering duidelijkheid over de omschrijving product en betaalbaar.

Gewoon top!!!

Altijd prima materiaal en een snelle service

Klant vriendelijk, responsive en accuraat. Trustworthy.

Bestellingen goed geïnformeerd Ook als er een bestelling later komt is het okay, als de communicatie en transparantie eerlijk en oprecht is. Dit doen jullie goed! Product retour ook goed. Wel omslachtig om eerst aan te vragen maar eigenlijk wel goed. Want met explosie in retour zendingen is het ook slecht voor het klimaat.

Toppy !

Toppy :)

Toppy

alles veilig aangekomen binnen beloofde termijn

zoals ik van Toppy gewoon ben, geen enkel probleem, prima stevige verpakkingen en op tijd geleverd! niets op aan te merken wat beter kan! proficiat!

Geheel tevreden

Alles perfect zoals afgesproken!

Snel geleverd.

Aquafinesse

Goede prijs. Prima levering

Snelle en correcte levering

----

Goeie prijs, supersnelle levering

Goeie prijs, supersnelle levering

Goed product en keurig op tijd geleverd!

Zeer tevreden!

Toppy service

Ik had een mail gestuurd dat een onderdeel van de verwamingsbol stuk was en daarvan een foto meegestuurd. Het plastic was uitgedroogd en daardoor afgebroken na een jaar en helaas hadden ze dat onderdeel niet los. Hebben ze als service een complete nieuwe bol opgestuurd! Super service, kunnen de kindjes weer lekker warm zwemmen straks.

Binnen 2 dagen was het bestelde al binnen

helaas weer veel later geleverd

Op de website worden alle bestelde artikelen als 'op voorraad' aangegeven maar dat blijkt in de praktijk helaas toch anders te zijn. Natuurlijk kan er altijd een keer iets fout gaan maar dit is ons nu meerdere keren overkomen. Zou fijner zijn als er een betrouwbare voorspelling voor levertijd wordt gegeven (week i.p.v. werkdag) --- Aanvulling na reactie Toppy: we snappen dat een nieuw magazijn best wel kinderziektes op zal leveren, maar de leveringen zijn al vaker veel te laat geweest. Stuur dan zelf een mail over vertragingen en vermeld dan een waarschuwing op de website, nu moet je er steeds zelf achteraan gaan.

netjes

Heb een zandfilterpomp gekocht, deze bleek een enorme groot apparaat te zijn en de koppelingen waren niet van juiste maat te zijn. retour aangemeld, netjes opgestuurd en op een korte termijn geld op de bank. Toppy was echt Toppy!

Prima product.

Voldoet aan de verwachtingen, prima prijs.

Heel snelle levering en perfect product

Praktisch

De Kempkens 2100