Snelle en correcte levering.

Het product is zoals omschreven en het werd binnen de tweedagen geleverd.

Zeer bekwame mensen die meezoeken naar een juiste oplossing

Al meermaals bij Toppy besteld en de service is steeds toppy!

Gewoon super!

Bij het zelfstandig bouwen van mijn bouwkundige zwembad kunnen jullie gewoon alles leveren en hebben altijd antwoord op een vraag. Dankbare bouwvrouw

Top geregeld

Netjes en snel geleverd

correct en perfect!

meer dan tijdig gelevers, leuk en degelijk verpakt! ik blijf klant!

vlotjes en correct

ik heb de bestelde producten vlug gekregen, ze werkten zoals beloofd

Snel en correct beschreven product

Alles werd geleverd zoals beschreven

Niet Hart maar Water verwarmend

Ik heb een hele goede ervaringen met mijn eerste kennismaking met Toppy. Jammer genoeg ging niet alles perfect maar ja waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en een vergissing is menselijk. Wat veel belangrijker is, is dat alles hierna perfect, snel en kosteloos is opgelost. Bedankt hiervoor Toppy echt toppie.

Top service en staan echt voor je klaar en denken mee

Ik heb een jacuzzi besteld en is super snel geleverd en dat ook nog eens met een vooraf nauwkeurige aangegeven levertijd. Naderhand had ik wat vragen over het chloorgebruik en een apart onderdeel en werd zeer vriendelijk gemaild en met me meegedacht. Dit bedrijf gaat verder dan alleen maar verkopen. Echt helemaal geweldig en dan ook nog eens de goedkoopste zijn.

Uitstekende service!

Bij het uitpakken van het zwembadzeil bleek er een opening op een van de hoeken te zitten. Een productiefout zagen we, de stiknaad liep niet door. Na het (vlot) invullen van de klacht, concludeerde Toppy hetzelfde en kregen we binnen 2 dagen met verontschuldiging keurig een nieuw zeil toegestuurd, ditmaal zonder productiefout. Keurige en snelle service.

top zoals altijd

steeds correcte en tijdige levering

snelle afhandeling en adequate afhandeling.

Het zwembad zelf was van een dusdanige zwakke kwaliteit dat er scheuren in kwamen. De officiële leverancier, weigert dit onder garantie af te handelen. Nu ben ik gedwongen extra kosten te maken voor een nieuwe. Ik hoop dat Toppy mijn advies ter harte neemt en deze firma bestwaycorp.nl aan de kant zet.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Geen snelle levering zoals aangegeven

Er werd duidelijk aangegeven dat als ik voor 18u bestelde het de volgende dag geleverd zou worden! Dit was dus niet het geval. Had net doordat er een snelle levering zou zijn het hier besteld als ik zou geweten hebben dat het toch langer zou geduurd hebben had ik ze ergens anders besteld waar ze goedkoper was.

Ze doe wat word beloofd

Ze doen wat word beloofd en snelle levering.

levering-------

behalve de levering beloofd en en dan bevestigd op zaterdag en eigenlijk pas maandag geleverd blijf speciaal zaterdag thuis om op de colis te wachten

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden over producten en vlotte levering

uitstekende service

Probleem met mijn bodemcleaner is zeer voortvarend en goed opgelost. Hebben hun naam goed waar gemaakt, het was toppy.

Reparatie duurt lang

Ik ben mijn zwembad robot in het gunstigste geval 3-4 weken kwijt. Dat vindt ik lang....... Mits alles goed gaat.

Kon niet beter

In een woord toppy

Alles perfect! Stipt op tijd geleverd!

Alles was perfect op tijd geleverd! Super goede prijs! Vijf sterren hiervoor!

Gezocht en gevonden, toppy!!

Mooie opblaasbare jacuzzi gevonden en voor een scherpe prijs. Komen afspraken na en snel geleverd.

Nette prijs kwaliteit en levering volgens afspraak. Wel een onnodig grote doos.

Top service!

Leuke spullen en een top service!

prima geregeld

Echt TOPPIE!