Het is mij goed bevallen ook

Ik heb wel een goed web gevonden ook waar ik mijn zwembad onderdeel kan besteden ook heel tevreden ook nu nog het rest kom nog voor goed kuus kan maaken

Allemachtigprachtig

Zembad pomp geleverd volgens afspraak, werkt zoals het behoort. Grappige verpakking. Een bedrijf wat geeft wat ze beloven.

Producten zijn goed maar prijs zou beter kunnen

Een set van 2 filters voor de jaccuzi is per stuk voordeliger dan een set van 6 of 12!!!!

Snel verder geholpen

Alles mooi op tijd geleverd.

Vlotte omruiling na defect

Vorig jaar digitale zwembad tester gekocht. Na enkele maken te hebben gebruikt netjes opgeborgen. Bij het opnieuw te willen gebruiken vastgesteld dat de display plots defect was. Via mail contact opgenomen met Toppy en kreeg snel antwoord. Moest even een fotootje opsturen met omschrijving van het defect. Na 2 dagen kreeg ik een terugzendlabel voor PostNL en de week erop kwam het nieuwe toestel ter vervanging reeds toe. Top service, bedankt!

Prima service, snelle reactie

Prima service, snelle reacties, probleem snel opgelost. We hadden een ligbed voor in de tuin besteld. Al na twee dagen werd dit bezorgd. Echter, de doos was tijdens de verzending zwaar beschadigd, iets wat PostNL zelf ook al had geconstateerd. Helaas was niet alleen de doos beschadigd, maar ook het ligbed zelf. Op mijn vraag aan Toppy.nl hoe nu te handelen, kreeg ik al een paar uur later excuses voor de beschadiging en instructie hoe terug te sturen. Twee dagen later werd al weer een nieuw ligbed bezorgd. Later deze week nog een mailtje met de vraag of alles nu goed was gekomen en nogmaals excuses. Wat een prima service! Ton

Perfecte levering!

Uitstekend uitleg op de website Volgende werkdag werd bestelling al geleverd! Toppy!

Ge weldig

Alles gebeurt zoals afgesproken Toppy

Prima , snel en accuraat!

Snel besteld en snel geleverd , telefoon hulp prima

Heel slecht

Niets ontvangen en niets gehoord.

Bestelling snel binnen top service

Bestelling gedaan en het word gelijk geregeld had het de volgende dag in huis.

Zeer goede service

Verkeerd product ontvangen

Geen antwoord gekregen op mijn 2 reacties!

Tot tweemaal het foute product geleverd

Moeizaam contact als er iets fout gaat

Super.

Snelle levering. Waar voor je geld!

Toppy

Alles goed verlopen van bestelling tot bezorging , zonde van de verpakking, 2 dozen waar maar 1 voor nodig was

Service na verkoop

Alles kwam op tijd binnen Bezorging was super

Zwembad snel en goed ontvangen.

Makkelijk te plaatsen. Goede dikte van liter. Prijs/kwaliteit is ook goed.

Zeer goede sevice

Goede service en correcte levering.

Super tevreden

Het product voldoet aan mijn verwachtingen, de prijs van oké. Netjes op tijd geleverd.

Mooie producten, vriendelijke medewerkers.

Vriendelijke en bekwame medewerkers bij de service na verkoop.

Héél erg goede service na verkoop!

Toppy is gewoonweg TOP! Ik koop hier al mijn benodigdheden voor zwembad en vijver!

Parfait

A recommander, large choix pas disponible ailleurs rapidité et sérieux au rdv

De Kempkens 2100

5465PR Veghel