Op de site kun je alle gewenste gegewens in vullen.

Wat je besteld is 100% naar je wensen.

Producten zoals bestelt

Goede service, prijs kwaliteit top

Ik zal blijven kopen hier,teminste als ik materiaal nodig heb voor mijn zwembad .Ėėn Woord Toppy. Mvg. Wellekens Rudy

De trampoline is top. Goed formaat

We zijn heel blij met de trampoline. Maar het aanbevolen laddertje is veel te lang.

Top van Toppy

Toppy, ik ben helemaal happy!

Geweldige service Snelle levering

helemaal top

goede en snelle afhandeling van mijn bestelling, toppy

goede samenwerking

Topkwaliteit op de juiste plaats en tijd

Snel en correct. Zeer klantvriendelijk!

Uitstekende levering en service!

Snel en netjes geleverd

Complimenten voor de chauffeur

vlotte service, duidelijke website, snelle levering

Communicatie en services

Heb geen goeie ervaring bij jullie ik heb dit eigenlijk nog nooit meegemaakt.

Niet meer wat het geweest is

In het verleden regelmatig besteld en zeer vlotte service, maar dit jaar 2 keer besteld en 2 keer helemaal foutgelopen! Ik alvast niet meer! Vertrouwen is weg.

Super geleverd

Alles netjes geleverd

gekregen wat ik bestelde

Top.

Supersnel en precies wat ik nodig had

Na 3x bij anderen een maaiblad besteld te hebben voor mijn maaier en 3x het verkeerde kreeg, heeft dat Toppy dat in 1x goed gedaan. Superfijn. De maaier is trouwens ook van hen….

Prima ervaring

Na eerst eens rond gekeken te hebben op internet kwam ik bij Toppy terecht. Gelukkig maar gunstige prijs en prima levering.

Allés top

Prima shop ervaring

Alles prima verlopen zeer snel geleverd. Zoals het hoort

Goede review check op site en snelle levering

Zoals gebruikelijk een prima levering en ervaringen op de site sluiten goed aan bij het apparaat wat ik heb gekocht.

De klantendienst is schitterend. 10/10

Ik had 3 dezelfde buitenspots besteld. Bij de levering zag ik dat 2 spots fabricage datum 2021 hadden en 1 spot fabricage datum 2019 (model en lichtsterkte waren in die tijd gewijzigd, verpakkingen leek sterk op elkaar). Ik had het ook pas door als ik het model 2019 al had geïnstalleerd. Toen ik dit meldde aan de klantendienst werd er onmiddellijk nog een buitenspot model 2021 nagestuurd. De snelheid/klantvriendelijkheid waarmee ze aan een gemeld probleem werken heb ik nog bij geen ander internetbedrijf meegemaakt. Doe zo voort en jullie zien mij zeker nog een keer terug.

Toppy

Tot nu toe goede ervaringen.

Een toevalstreffer, maar een heel goeie. Ongelofelijk goede service

Zeer goeie ervaring

Alles wat ik bestel komt snel en nooit geen problemen ondervonden.

Alles na wens afgehandeld

De Kempkens 2100