Snel geleverd goede prijs

Super contente a recommender

C etais ma 1ere fois tres contente du service rapide et bien deposer dans le hall d entre vraiment je recimmende toppy

Zoals altijd supersnel en correct geleverd, tegen een concurrerende prijs.

Ik had vooraf aan het bestellen even gebeld met Toppy of men de producten die ik wilde hebben op voorraad had. Zoals altijd vriendelijk en enthousiast te woord gestaan Producten waren op voorraad. Direct online besteld en de volgende dag al kunnen ophalen bij een Post.nl punt. Toppy = top!

Zwembad ondertapijt

Vlot en goed geleverd.Hoe het bevalt zullen we vd zomer wel merken.

Besteld, 1-2 weken wachten. Weekje later stond de trampoline in de tuin. Hele goede service!

Goede prijs en snelle levering.

Goede website, de prijs is prima. Kreeg bovendien nog een leuke korting. En supersnelle levering. Ik kan niets bedenken wat nog beter zou kunnen!

Materiaal is perfect en zoals aangekondigd op tijd geleverd.

Goed advies, alleen niet volledig.

Zoals hierboven vermeld ben ik snel geadviseerd. Enkel de vraag die ik erop terug gesteld heb is niet meer beantwoord. Verder heel correct qua levering

Toppy

Zeer tevreden De perfecte maat geleverd Zeer snelle levering Niks beschadigd

?

?

Goed en snel geleverd. Heb al meerdere malen hier besteld en elke keer de volgende dag al in huis

Alles goed gelopen

Zeer snel TOP in orde

Snelle verzending voor nette prijs product zoals omschreven

Goede webshop en juiste levering

Goede duidelijke webshop

Fantastisch gegaan

De bestelling algemeen bij toppie was zeer goed bevallen en aangeraden bij familie en vrienden

Snelle levering en goede service

Voor ons zwembad in aanbouw diverse producten bij Toppy besteld. Snelle levering. Telefonisch en via de mail de juiste adviezen gekregen. Goede service dus !

Snel en correct!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Alles goed verzorgd en op tijd geleverd

Prima levering

Snelle en adquate levering voor een goede prijs

Topproduct aan scherpe prijs

Fietshelm van topklasse, zeer snelle levering.

Levering volgens afspraak top zeker aanbeveling voor de volgende bestelling

Heel correcte service

Toppie