Alles netjes ontvangen
Duidelijke, overzichtelijke website en snelle en goede bezorging. Ik was zelf net niet thuis en werd keurig even gebeld over hoe en wat.
Zeer tevreden over dit bedrijf
topy :-)
Fijne spa..makkelijk op te zetten..zeer stevig
Hey Irene, Goed je net gesproken te hebben. De supersnelle reactie van onze productexpert was in je spambox gevallen. We gaan je helpen om je waterwaardes onder controle te krijgen. Groetjes, Pleun van Toppy
3dagen geleden een vraag gesteld maar nog deels geen reactie
Door een fout van bezorger DPD kreeg ik mijn pakket niet. Vervolgens contact gehad met klantenservice Toppy. Uitgebreide verklaring moeten invullen. Voelde als de omgekeerde wereld, aangezien bezorger DPD het zelf liet afweten. Vreemd dat je dan als klant zoveel extra moeite moet doen. Uiteindelijk is een nieuw pakket wél goed bezorgd na deze lange zit, dus dat is fijn.
Hey Willem, Ik heb nieuwe voetbaldoeltjes voor je in nalevering gezet! Ik ga ervan uit dat deze morgen bij je geleverd gaan worden! Je krijgt hiervoor een nieuwe T&T code, dus hou 't in de gaten. Groetjes, Pleun van Toppy
Originele beoordeling
Door een fout van bezorger DPD heb ik mijn bestelling niet ontvangen....
Makkelijk bestellen, snelle bezorging en prima service, zoals ik gewend ben.
Met Toppy zelf prima. Reageerden snel op vragen en opmerkingen. Met de verzending gaf het enige verwarring maar dat was niet te wijten aan Toppy.
Wat fijn dat je contact met ons als positief hebt ervaren! En bedankt voor je geduld met de verzending – soms ligt het buiten onze invloed, maar we blijven scherp.
Voor het eerst een bestelling geplaatst en alles (bevestiging, opvolging en levering) zeer goed verlopen.
Producten zijn snel geleverd en de klantenservice heeft ons uitstekend geholpen
Pas na 12 dagen ontvangen ,( verloren gegaan bij de transporteur) na een week de klantendienst ingelicht....dan heeft Toppy een nieuw pakket verzonden dat er wel na 2 dagen was. Toestel ziet er goed uit nu even uitproberen.
Hey Alfons, Goed je net gesproken te hebben! Jouw stofzuiger had allang bij jou moeten zijn. Wij hebben een nalevering aangemaakt want we hebben er niet heel veel vertrouwen in dat jouw stofzuiger nog boven water komt. We denken dat ergens bij DPD verloren is gegaan. Maar geen zorgen, we gaan zorgen dat jij jouw zwembad weer proper kan maken. Da's even het belangrijkste in de zomer. Jouw nieuwe stofzuiger komt eraan en wij pakken het verder op met DPD.
Originele beoordeling
Vorige bestelling filterpomp met schade aan basisplaat ontvangen....toch maar gebruikt omdat ik ze dringend nodig had..nu al 8 dagen aan het wachten op stofzuiger , nog steeds geen nieuws.Tot nu toe steeds tevreden maar nu heel wat minder.
Ok
In één woord geweldig. Las ik dus ergens in jullie regels, dat eerst de retoeren bij jullie binnen moeten zijn, en dat daarna het andere product pas weer opgestuurd zou worden. Maar nee het andere product wat niet goed geleverd was kruis de het retoer product, dit was zeer verrassend en maakte de fijne ervaring compleet. Dus TOPPY. mvg Sophia Sjer uit Elspeet.
snel - correkt
Uiteindelijk 2 weken moeten wachten op de bestelling. Bleek bij dpd te liggen. Klantenservice heeft het goed opgepakt en zonder dpd af te wachten het product opnieuw verstuurd.
Hey Ruud, We lezen je review en we hebben je meteen geprobeerd te bellen. Want er is namelijk heel weinig veranderd in het afgelopen jaar en je mag nog steeds de service verwachten die je gewend bent van ons. Ten eerste, willen we het graag met je oplossen. Daar heb je geen rechtsbijstand voor nodig hoor. We zijn gewoon een bedrijf met mensen waar je goed mee kan communiceren. Wil je dat we een nalevering doen? Of wil je liever je geld terug. Dat kan ook. Wij lossen het zelf wel op met DPD, want we zien wel dat we al eens een stofzuiger verzonden hebben naar je. We hebben je gemaild! Zullen we het daar oplossen? Groetjes, Pleun van Toppy
Originele beoordeling
Julie sturen een mail met daarin de vraag hoe het gegaan is. Nou, dan kan je het krijgen ook! Donderdag 10 juli besteld; binnen 24 uur verzonden. Inmiddels 18 juli en nog steeds niets binnen. Afgelopen dinsdag telefonisch contact proberen te zoeken met service. Automatisch bericht: stuur een mail, dan hebt u snel antwoord. En je raadt het al: ook geen reactie. Toppy-Floppy. Gelukkig heb ik rechtsbijstand en ga ik volgende week aan het werk om mijn geld terug te krijgen. Ik heb in het verleden (paar jaar terug) vaker iets besteld hier en toen was de service goed (telefonisch en via whatsapp bereikbaar). Wat is er in hemelsnaam veranderd sinds die tijd? Ofwel, hoe krijg je je bedrijf zo snel mogelijk om zeep geholpen.
Geweldig afgehandeld en geleverd
Bij het bestellen van mijn hotspash HS40 was ik in eerste instantie héél tevreden: de bestelling liep vlot en de levering gebeurde héél snel. Bij het openen van de verpakking bleek het product echter defect te zijn. De retour werd aangemeld, het pakket werd teruggestuurd via post nl, maar toen ging alles minder snel. Ik heb zelf telefonisch contact opgenomen, waarbij bleek dat een vervangtoestel niet mogelijk was, aangezien de stock op was. Ik vind dat ze mij dit even snel spontaan mochten laten weten als bij de oorspronkelijke bestelling en levering. Met dit warme weer was de hoop en belofte gemaakt om mijn zoontje snel te kunnen laten genieten van een warm zwembad... wat dus dik tegenvalt. Daarenbove heeft het nog weken geduurd alvorens ik mijn geld terug gekregen heb. Ook hiervoor heb ik alweer het initiatief moeten nemen.
Hey Dries, Wat ontzettend balen! Helemaal klaar om lekker te gaan zwemmen met je zoontje en dan krijg je een toestel dat het niet doet. En wij kunnen je dan ook nog eens geen nieuwe sturen... Kijk wij kunnen natuurlijk niet leveren wat we niet meer hebben. Dat is simpel. Maar we kunnen wel met je meekijken naar een andere oplossing. Een andere pomp bijvoorbeeld of je geld terug. Ik ga je hierover mailen, want op dit email adres zie ik verder ook geen order of conversatie terug. Waarschijnlijk heb je dat gedaan met een ander email adres. Anyways, we gaan samen kijken naar een oplossing. Groetjes, Pleun van Toppy
Originele beoordeling
snelle levering vandaag besteld morgen in huis
Mijn pakketten waren beschadigd bij DPD. Contact gehad met Toppy en de bestelling werd onmiddellijk herplaatst. Hebben deze bestelling de dag nadien ontvangen. Heel tevreden
Mooie prijs, snel verzonden, goede klantenservice
Mijn filters kwamen snel (dag eerder) aan super
Snel geleverd en hij werkt perfect. Heel blij mee.
bij de montage van het deksel heb ik de inox schroeven met kruiskop vervangen door inox zeskant boutjes, was veel gemakkelijker om vast te zetten, zonder te overdrijven en lekken te voorkomen. Werkt verder prima
Product was niet het juiste, terugname zonder probleem.
Hey Peter, hier lijkt inderdaad sprake van een foutje. Je hebt 1 product teruggestort gekregen, terwijl er 3 zijn teruggekomen. Dit hebben we snel opgelost! Hopelijk verdiend dat meer dan die 1-ster!
Originele beoordeling
Artikel dat niet de juiste maat was, mocht teruggestuurd worden. Mail ontvangen met "Je krijgt geld terug!" Slechts €16 van de €59.85 teruggestort. Terwijl er op de site staat dat de retourkosten €3.95 worden ingehouden van de koopsom wat volkomen aanvaardbaar is natuurlijk. Maar hier houdt men €43.85 in???
Ligt goed. Is in goede staat.
De Kempkens 2100
5465PR Veghel