Komt na wat ze beloven
Volgende keer gaan we voor de 10 hoor! Is er iets wat we kunnen verbeteren?
Prima communicatie/ snelle levering
Dankjewel voor je bestelling én je review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Super afhandeling, super service
High Five! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Verkeerd product geleverd maar wel goede service om fout recht te zetten
2 maal is scheepsrecht! Volgende keer doen we het in één keer goed! wanna try?
Na ontvangst van de 1e lamp bleek al snel dat er transportschade was. Gelukkig de tweede lamp wel heel aangekomen en geïnstalleerd. Snelle service.
aiii de breekbare lampjes! Goed dat je contact met onze klantenservice hebt opgenomen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de levering.
Juist! Zoals het hoort! bedankt voor je bestelling én review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Prima internetwinkel uit Brabant. Na uitpakken bleek het product beschadigd. Vervolgens telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Toppy. Na verzending van een foto van het kapotte product, vrijwel meteen een nieuw product ontvangen. Fijne service!
Brabander is mooi he. Shit dat het product niet zonder kleerscheuren bij je aan is gekomen, maar fijn dat we het hebben kunnen oplossen! Fijne dag vandaag en dankjewel voor je review én bestelling!
Snel de artikelen gekregen en verder top kwaliteit. Super, aanrader!
De volgende keer een 10 dan! Dankjewel voor je bestelling én je review!
Een 1 woord fantastisch
Jij bent fantastisch! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Een absolute aanrader als je kwaliteitsproducten snel en prima verpakt geleverd wilt hebben
En als je van de kleur geel houdt! Dan ben je ook bij ons aan het goede adres ;) Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Besteld wat ik moest hebben. Ruime keuze! Goed verpakt en op tijd gekregen!
Heeft iemand jou vandaag al gezegd dat je lekker bezig bent? Zo niet: lekker bezig! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Compleet, passend en op tijd geleverd.
Snelle en vriendelijke levering
snelle afhandeling en correcte servies ,opvolging en klantenservies is gewoon goed
Mooie boot! Stevig en super prijs!
Bij levering van meerdere onderdelen, bleek 1 onderdeel niet aanwezig te zijn. Via het scannen van de Q-code kon zeer eenvoudig aangeven worden welk onderdeel. Na 2 dagen werd het ontbrekende onderdeel alsnog netjes nageleverd. Prima!
Hey Willem-Dirk! Fijn dat het met de QR code snel is opgelost! Volgende keer doen we het in één keer goed ja?
Diverse malen besteld, altijd snel en compleet geleverd. Laatst was er iets bij mij/door mij kapot gegaan bij een vorig jaar besteld artikel, na een vraag bij de klantenservice lag het vervangend onderdeel de volgende dag al (gratis) in de brievenbus. In één woord Toppy!
Nu niet meer kapot maken he! Tot de volgende keer! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Normaal gezien 10/10, maar deze keer omdat de doos onderste boven werd geleverd een 9/10. Nog thans staat er duidelijk op de doos "This side up". Doos opengemaakt en alles lijkt wel in orde te zijn.
Hey Mike! Daar zijn we helemaal ondersteboven van... Fijn dat wel alles in orde was!
Ik had wat spullen nodig voor ons zwembad. Maar had toch nog wat advies nodig. Eerst had ik per e-mail een paar vragen gesteld en daarna nog gebeld en gemaild met Lotte. Zij heeft me echt fantastisch geholpen bij het aankoopproces en goed advies gegeven en daarna de order verwerkt die de volgende dag al werd bezorgd. Tevens na de bezorging nog contact gehad. Echt een dikke 10, kan niet beter! Inderdaad echt helden bij Toppy :-)
Hey Patrick! Wat een top-review! Je complimenten heb ik meteen doorgezet naar onze Lot. We wisten al dat ze een Toppertje was, maar jij benadrukt het weer! Je weet ons te vinden voor advies of vragen he? Laat het zwemseizoen maar snel komen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Kort maar krachtig! Dankjewel voor je dikke 10! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
zeer tevreden
Dan zijn wij dat ook! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Ik heb al 15 jaar een witte stofzuigerslang 9m lang, exact zoals op foto, maar wat ik kreeg toegestuurd is van mindere kwaliteit. De wand van de blauwe slang is veel dunner en de uiteinden zijn er gewoon opgedraaid. Hierdoor wordt er aan de skimmer ook lucht aangezogen en is die niet bruikbaar.
Hoi Dirk, Dat is niet zo Toppy, een product wat niet overeen komt met de afbeelding. Graag kijken we met je mee waar het mis is gegaan. We nemen meteen even contact met je op!
Originele beoordeling
stofzuigerslang voor zwembad was niet zoals foto
Bij de bezorging ging het even mis, groot zwembad was zo neergezet dat we nauwelijks nog het huis in en uit konden maar keurig netjes opgelost. Verder fijne, overzichtelijke website. Zal hier zeker weer komen shoppen.
Hey Gabby, Dat is inderdaad niet zo netjes. We gaan dit dan ook meteen terugkoppelen naar onze transporteurs om dit in de toekomst te voorkomen! We hopen dat je ondanks dit vervelende voorval, toch enorm kan gaan genieten van het toffe zwembad! Er is wat leuks naar je onderweg om het goed te maken. Excuses voor het ongemak!
Originele beoordeling
Het zwembad was een enorm grote doos op een pallet en was zodanig neergezet dat we ons huis nauwelijks meer in of uit konden. Er was nog een cm of 50 over om de deur te openen. Mijn zoon van 14 wilde iets zeggen maar de bezorger liep gewoon weg. Ik heb iemand met een palletwagen moeten inschakelen om de pallet te verplaatsen zodat we weer normaal naar binnen/buiten konden. Beetje jammer en niet vriendelijk.
Duidelijke omschrijving en scherpe prijzen met een super levering. Toppie.
Weetje hoe het komt dat we zo'n duidelijke omschrijvingen hebben? Alles wat we verkopen hebben we zelf een keer in de hand gehad, zo weten we precies waar we het over hebben als we teksten schrijven! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
De Kempkens 2100
5465PR Veghel