Zeer klantvriendelijk en verongelukt onderdeel direct probleemloos vervangen!

Ruim assortiment

super eerste ervaring

super snelle service precies wat kan verwacht worden.

Levering een ramp

1 goede raad verander van leveringsmaatschappij!

Prima, snel geleverd.

Goede ervaring. Snel besteld en geleverd. Niets op aan te merken!

Verkeerd product gekregen

Ik heb een ander product gekregen dan ik had besteld. Uiteindelijk bleek dit product duurder maar omdat het bij Toppie is fout gegaan mocht ik dit product houden zonder meerkosten. Zeer vriendelijke klantenservice en uiteindelijk netjes afgehandeld maar beter opletten in het magazijn.

Duidelijke en degelijke site. Scherpe prijs, degelijk materiaal en correcte levering.

Alleen vond ik de verpakking wel een beetje aan de grote kant. Maar verder echt een aanrader.

Iets nodig van stukken voor mijn zwembed dan ga ik eerst naar Toppy.nl, daar vind ik zeker wat ik zo

Heb beslist om ons zwemab te voorzien van een warmtewisselaar er bij Toppy vind ik de benodigdheden.

Perfect afgerond!!!

2e camping tafel was super mooi, geen krasje, alles was goed door klantenservice geregeld. Duizend maal dank voor de super goede service

Keurig op tijd en mooi product

Keurig op tijd geleverd, prima op de hoogte gehouden van be bestelling en heel blij met het mooie product

Makkelijke website vlotte levering

Eenvoudig artikelen opzoeken, Snelle levering.

Maakt bedrijfsnaam helemaal waar !!

Ruime keuze tegen schappelijke prijzen. Service is gewoon toppy.

Informatie van de klantenservice kon beter

De door mij gekochte Aquaforte vijverstofzuiger bleek niet te functioneren. Toen ik dat telefonisch meldde aan de klantenservice en aanbood het apparaat zelf terug te komen brengen, werd daarop afwijzend gereageerd. Ik moest eerst een filmpje maken om aan te tonen dat ik het apparaat juist had geassembleerd en bediend en dat het inderdaad niet functioneerde. Ik heb gemeld dat ik zo'n filmpje overbodig vond, maar ook omslachtig, omdat ik het apparaat alweer keurig had ontmanteld en ingepakt voor retourzending. Als antwoord kreeg ik nu het verzoek het etiket op het apparaat te fotograferen en op te sturen. Zo gedaan en wat was het antwoord? "Helaas komt jouw Aquaforte Vijverstofzuiger uit een batch met een productiefout, waardoor deze dat defect vertoont. Om die reden willen we dit exemplaar graag omruilen voor een nieuwe." Dat had dus direct gekund en gemoeten, zonder omhaal! Gezien mijn ervaringen in het verleden wil ik wel coulant zijn en mijn aanbeveling niet intrekken.

geweldig

alles corekt geleverd

Alle bestelde artikelen zijn keurig en op tijd geleverd

Mooie en duidelijke website met duidelijke specificaties wat het beslissen wat makkelijker maakt.

Alles volgens afspraak. Gemakkelijk besteld en geleverd.

Toppy is TOP!

Onze terrasverwarmer viel bij levering uit de verpakking, maar na een paar dagen had ik een nieuwe. Super afgehandeld!

Toppy zoals gewoonlijk

Zoals gewoonlijk Toppy geleverd

Alles ok

tevreden

tevreden

Makkelijk

Vlot en correct geleverd

Makkelijk te bestellen en snel binnen, pomp werkt prima.

Supersnel en goede prijs kwaliteit

Geweldig snelle levering tegen een gunstige prijs.

Super na-verkoop service

Bij aankomst pakje was een item stuk. Via de bijgevoegde QR-code dit probleem gemeld, samen met enkele foto's. In de kortste tijd werd het defecte item vervangen. Super!!!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel