Correcte en snelle levering.

Heel duidelijke en klantvriendelijke website. Zeer snelle levering. Doe zo voort!!!!!

Makkelijk besteld, uitstekende prijs en snel geleverd

Vijverpomp nodig, even zoeken op internet en kwam al snel bij Toppy uit.

Allesbehalvetoppy.nl

Allesbehalvetoppy.nl Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken, maar bestel in ieder geval nooit een zwembadliner bij dit bedrijf. Te klein geleverd en ze laten je zakken als ******..... ohnee het bedrijf vindt dat ze erg netjes te werk gaan, als je ze al te pakken krijgt, door 10 % korting aan te bieden op je volgende aankoop. Gooi nog liever mijn geld in de kliko dan dat ik ook nog iets bestel hier. Ik moest overigens 1 ster aanklikken van Google maar dit moet abusievelijk géén ster zijn in dit geval.

Jammer van de beschadiging tijdens het transpot...

Toen ik de doos opende en het plastic zijbakje van de hogedrukreiniger wou bevestigen zag ik dat er tijdens het transport een "lipje" afgebroken was. Het 2de "lipje" + de schroef zorgden er voor dat ik dit bakje toch enigszins kon monteren. Ook sleepten de wielen min of meer. Dit heb ik kunnen bijwerken door er siliconen-spray op te spuiten. Toch jammer voor een nieuw product dat toch niet de goedkoopste onder de hogedrukreinigers was. M.v.g. Marc Cassauwers

Prima en op tijd geleverd

Verbeterpunt: communiceer meer concreet het verwachte tijdstip van levering en laat zien waar het pakket zich bevindt.

Toppie service!

Aangezien het magazijn wordt verplaatst werd er een korting aangeboden, een dag nadat ik mijn bestelling had gedaan. Dit werd keurig opgelost door mij te verrassen met cadeaubonnen t.w.v. de korting.

Snelle levering!

Een hele snelle levering, goed verpakt en mooi degelijk apparaat. Functioneert geweldig! Heel erg blij mee.

Snelle levering en goed verpakt

Alles in orde afgeleverd volgens afspraak

Alles blijkt in orde minder vriendelijke leverancier

Alles blijkt in orde moet het nog in elkaar zetten leverancier was niet echt behulpzaam

Zoals het hoort

Belgisch en een service die de concurrentie perfect aan kan. Zeer vlotte en correcte afhandeling van de bestelling en betaling. Zal in de toekomst zeker nog eens inschakelen

Leuke aanbieding, snelle verzending, top cadeau

Wij hebben een barbecue cadeau gedaan aan mijn schoonvader en dit was een leuke aanbieding. Hij is snel geleverd en gelijk cadeau gegeven. Prachtige barbecue. Op naar het mooie weer met fijne avonden buiten eten!

Toppy doet zijn naam eer aan!!

Goede kwaliteit, volgende dag al in huis! Goed verpakt en goede communicatie per mail over bestelling en levering!

Besteld, betaald, 1 asg later ontvangen

vlot

tevreden

100% tevreden over levering. Opblaas bed nog niet geprobeerd.

Ook bij problemen met postnl toppie opgelost

Ook bij problemen met postnl toppie opgelost!

Toppie

Mooie kleine pomp moet hem nog aansluiten maar ga er vanuit dat t goed komt.

probleempje snel en professioneel opgelost

Ik had een doosje met 4 flacons besteld. Tijdens het transport was 1 flacon kapot gegaan en de inhoud dus verloren. Toppy heeft mij zeer snel 4 nieuwe flacons geleverd. Eentje was genoeg geweest, zeer sympathiek dat ik er 4 kreeg. Top service!

Goede webwinkel

Snelle levering, goed verpakt, en degelijk materiaal. Prima.

Prima snelle levering

Heb zwembad met toebehoren besteld en die werden snel geleverd ,verder nog niet kunnen testen of alles functioneerd.

Toppy

Toppy!

alles perfect in orde

alles perfect in orde

Super snelle service

Heel goed geholpen. Na ontvangst product bleek de afstandsbediening het niet te doen. Toppy gemaild, gelijk reactie, en twee dagen later nieuwe afstandsbediening in de bus.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel