Topservice

Zoals steeds correcte vlotte levering.

Snelle levering!!

Uitstekende service

Is een goed bedrijf, maar helaas

Bij een bestelling technisch advies gevraagd, ben ik goed geholpen door technische medewerker, die denkt met je mee in oplossingen. Na bestelling geplaatst te hebben kwam groot deel van bestelling al de volgende dag. Aantal dagen later kwam nog een klein deel van bestelling binnen. Contact gezocht met Toppy waar de rest van de bestelling blijft. Konden ze geen antwoord op geven en gingen het uitzoeken. Na drie dagen zelf maar weer gebeld, want ik had nog niks gehoord. Medewerker weer in systeem kijken en kon zo snel niks voor mij doen. Ze beloofde mij na het weekend terug te bellen maar niets meer gehoord. Zelf weer gebeld en kreeg een collega aan de telefoon. Ging gelijk haar collega aanspreken om het uit te zoeken met de belofte dat ik diezelfde dag nog terug gebeld zou worden. Helaas die dag niets meer gehoord. Volgende dag maar weer zelf gebeld en kreeg medewerker gelijk aan de telefoon. Ze kon mij nog geen antwoord geven wanneer de rest van de bestelling kwam. De overige spullen waar ik op zat te wachten maar gecanceld.

Naar verwachting

In orde

Snelle, vlotte levering

Net niet goed genoeg

Op een onmogelijke plaats neergezet

Zoals altijd een snelle en correcte levering.

Zelfs toen we jullie contacteerden omtrent een product dat we uiteindelijk niet bij jullie hadden gekocht, werden we snel en effectief geholpen.

Snelle levering, goede communicatie

Top.

Mis wel de kortingscode voor de volgende bestelling.

Snelle service!

Snelle levering. Netjes verpakt

Goede ondersteuning bij het kiezen van het juiste product !

Snel antwoord op mijn vragen & vlotte levering !!

Gewoon goed

Toppie geregeld en snel

Toppy!

Zowel het bestellen als de bezorging gaat snel. De naam van het bedrijf zegt het al: Toppy!

Alles gekregen en snel :)

Prima website en uitstekende levering

Snelle en correcte service. Top!

Ja hoor 4 gasflessen gekregen.

Snelle levering en product van goede kwaliteit voor goede prijs.

Na bestelling de volgende dag al geleverd. Goed product voor schappelijk bedrag. Toppy.

wel niet op de afspraak van de koeier dienst en niet op voorhand gebeld

Kwalitatiefproduct met een zeer snelle levertijd.

Kwalitatiefproduct met een zeer snelle levertijd. Product exit finta doel 300x200

Super snelle service

Snelle service, volgende dag de spullen in huis!

Snelle levering, goede producten

Perfect doen wat ze beloven

Top Toppy

Snelle levering en een Toppy prijs

Alles toppy geregeld en geleverd

Altijd prima service

De Kempkens 2100