fijne klantenservice.
Het zijn stuk voor stuk Toppers op de klantenservice! Dankjewel voor het mooie compliment. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Veel producten op voorraad en snelle levering.
En sinds deze week is ons magazijn zelfs verhuist en liggen er nog meer producten netjes op voorraad! Leuk weetje he. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Alles netjes geregeld en snelle levering
Hey henk! Omdat jij de tijd hebt genomen om een mooie review voor ons neer te zetten, nemen wij de tijd om erop te reageren! Mega bedankt voor je bestelling én beoordeling! We hopen je snel weer te zien! 😉 Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Last minute besteld voor wintersport en toch ruim op tijd in huis!
haha herkenbaar, alles op het laatste moment! Lekker weekje in de sneeuw gehad? Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Geweldige service en de prijs is net zo Toppy Dank nogmaals!
nee JIJ bedankt! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Vlot,snel, correct, aanrader
Juist! Dankjewel voor deze fijne woorden! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Top goed geregeld
Hey Paul! We willen onze service graag een niveautje hoger tillen! Naar een 10 om het maar zo te zeggen! Als er iets is, waarmee we jouw 8 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we het graag!
Ook als er een niet goed werkende vijver stofzuiger geleverd word lossen jullie het snel en naar alle tevredenheid op . Daar bij zijn de mensen die je aan de telefoon krijgt stuk voor stuk heel behulpzaam en vriendelijk , en komen ze de gemaakte afspraken na , en dat ook nog heel snel . Kortom een dikke 10
Fred, wat een fijne review! Stom dat het niet in één keer goed is gegaan, maar ook fijn dat we hebben kunnen laten zien dat we in staat zijn dingen op te lossen! Dankjewel voor je fantastische review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Correcte en snelle levering. Goede prijs/ kwaliteit verhouding
Hey Annie, Jij mag blijven! Dankjewel voor je review en bestelling. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snelle en goede levering
Juist! We geven er graag gas op! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Perfecte, en snelle service, geen opmerkingen
Hey Peter! Dit zijn precies de opmerkingen die we willen horen ;) Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Ik heb al een paar keer besteld en alles gaat perfect. Ook de website is super gebruiksvriendelijk.
Een vaste klant! Wat fijn je hier te zien! Dankjewel weer voor je bestelling én review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Zeer tevreden. Van website bestelling tot levering
Hey Ineke, Goed om te horen! We werken er iedere dag hard aan! Op kantoor aan de website en in ons logistieke centrum aan de supersnelle levering! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Levering zoals verwacht, netjes op tijd.
Hey Tommy, Da's mooi, dat mag je ook zeker van ons verwachten! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Super snelle levering van mijn zwembad en toebehoren. Laat de zomer maar komen,!
Sooo echt he! Wij zijn ook helemaal klaar voor de zomer! Maar eerst nog even de lente.. noggggg 14 nachtjes slapen en dan is het zover. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snel levering
Hey Roy! Mop mop gas erop! 🏎️💨 Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
I needed an air pump for my aquarium and the item I chose is actually meant for an outdoor pond but it works well for my 200 litre tank. I placed my order on Monday evening and it arrived Tuesday afternoon!
They call us Speedy Conzales! 🏎️💨
Ben zeer tevreden over de levering van het product dat bijna nergens meer te krijgen is, namelijk een Twinny load voor electrische fietsen. Het is goed verpakt in een grote door, waardoor ik niet alles in elkaar hoeft te schroeven. Ik kende het bedrijf Toppy niet, maar ik kan het zeker aanbevelen als een betrouwbaar bedrijf, waar je gerust je online bestellingen kan doen.
Hey Pedro! Aangenaam, wij zijn Toppy! Niet alleen voor je elektrische fietsen ben je bij ons aan het juiste adres, maar eigenlijk voor alles voor buiten, dus we zien je vast nog wel eens vaker terug! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Ik heb een prima ervaring met Toppy..altijd tijdig en snel en een prima kwaliteits/prijsverhouding
Hey Cor! Hoor ik hier een vaste klant! Wat fijn! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Zeer overzichtelijke site en zeer veel op vooraad . Besteld en dag nadien al geleverd . Toppie
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! 💛 Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Altijd alles netjes en op tijd geleverd. Toppie :)
Toppy met Griekse Y he ;). Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Probleemloos en snel. Fijn zakendoen.
Hey Peter! We doen graag zaken met je! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
alles zoals het moet
Hey Ludwig, Dankjewel voor je review! Dan gaan we nog even lekker zo verder. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Makkelijk bestellen,snelle levering
Zo heb jij meer tijd om leuke dingen te doen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Zie titel.
Hey Gerda, Dankjewel voor je dikke 10! Daar worden we nou blij van! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
De Kempkens 2100
5465PR Veghel