Dik in orde

Correcte prijs en snelle levering

Correcte prijs en snelle levering

De bezorging werd helaas over de kerstdagen geen getild, maar vanwege de drukte rond de kerstdagen, begrijpen we dat wel. groeten, Peter

Snelle levering van een goed product

Snelle levering van een goed product

Helemaal prima afhandeling

Toppie

Product zoals omschreven

Erg blij met het product en goede service

Niet goed

Mis gegaan met leveren van bestrlling op afleverpunt nog steeds niets van gehoord. Gemeld 28 dec. 21

Top product en snelle levering

Ballenvanger Exit besteld. Snel en correct geleverd. Makkelijk te monteren en weerbestendig materiaal

zoals altijd Top

Toppy is een van de weinige bedrijven die doet wat ze zeggen. Snelle en correcte levering, conform afspraak en bestelling. Verschillende keren zaken besteld en iedere keer correct geleverd

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen goede bereikbaarheid en snelle levering

was in orde

Wederom perfect en snel

Ondanks vakantiedrukte werd bestelling weer snel en goed geleverd. Goede betaalbare kwaliteits producten.

Altijd zeer tevreden over Toppy!

Groot assortiment en een zeer goede service na verkoop.

Snelle levering. Zeer tevreden met het product.

Echt Top !!!

Snelle levering.

steen goed

ontzettend bedankt voor de goeie en snelle levering het produkt werkt perfekt dit is TOPPY

top!

met de drukke feestdagen en drukte rond corona was onze bestelling de volgende dag in huis:) Onze zoon heeft er super veel lol aan. Hij doet zn best om de fysio te verrassen met zijn vooruitgang!

Er werd een product geleverd met anders specificaties dan op de website staat aangegeven

Ik heb een nieuwe circulatiepomp besteld voor mijn jacuzzi. De specificaties van de oude pomp heb ik overgenomen en ik heb dezelfde pomp besteld. op uw website stonden foto´s waaruit bleek dat de pomp identiek was aan de bestaande pomp. Toen de pomp werd geleverd bleek dat deze op twee punten afweek van de bestaande pomp: de nieuwe pomp had een ingebouwde airswitch (luchtdrukschakelaar) en het elektrische aansluitsnoer was niet hetzelfde als was aangegeven op de website foto´s en dus ook niet hetzelfde als het snoer van mijn oude pomp. Door goede en snelle ondersteuning van de helpdesk is er een oplossing gevonden voor het probleem, maar dit vroeg wel kennis en expertise die ik niet bezat. Ik heb het elektriciteitssnoer van de bestaande pomp moeten demonteren en overzetten op de nieuwe pomp. Daarbij heb ik een bypass moeten maken om de air switch heen, zodat de pomp ook zonder air switch zou kunnen werken. Mijn advies is om ervoor te zorgen dat de foto´s op de website overeenkomen met het te leveren product.

Super tevreden

Super tevreden

Onverwacht snel en goed !

Tussen kerst en oud en nieuw een product besteld 's avonds na 19:00 uur. De volgende dag al in huis. In deze drukke periode toch snel kunnen leveren is toch Toppy ! :-)

Correcte behandeling

Na enkele storingen in het email gebeuren is alles tot nu toe goed verlopen.

Helemaal OK

Kende jullie niet. Aangename eerste kennismaking.

Goed verpakt

Snel in huis wintervoer voor de vissen kunnen ze de winter ruim mee doorkomen.

Prima service en snel geleverd!

Super zaa

duidelijk omschrijving en snel geleverd

De Kempkens 2100

5465PR Veghel