Alles top bij Toppie!!

Alles prima en snel verlopen van bestelling tot levering! Toppie is Top!

Prima voor elkaar!

Snel bestellen, makkelijk afhandelen, snelle levering en prima producten!

Snelle service en goede prijs

Savonds bedacht om BBQ spullen aan te schaffen. Vervolgens bij Toppy terecht gekomen. Vriendelijke site, snel kunnen regelen en ook snel geleverd. De prijs was ook goed.

Niks op aan te merken

Vlotte levering

heel goede service

mijn bbq was beschadigd geleverd. Na een mail werd er gelijk een ophaal afspraak gemaakt. Na enkele dagen werd het artikel opgehaald en de chauffeur had gelijk een nieuwe bbq bij.

Goede klantenservice!

Snelle reactie op vragen en vriendelijk te woord gestaan!

Top !!!

Helemaal tevreden.

Snelle levering zoals altijd!

Snel, makkelijk en op tojf

Eenvoudig werkwijze bestellen op site en goed te volgen ondanks drukte

Keurig snelle (re)actie

Er werd een niet compleet apparaat afgeleverd. Na telefonisch contact werd er al snel een nieuwe wel complete versie geleverd. Er wordt snel en zeer adequaat gereageerd op klachten. Het lijkt me een super tent die Toppy!!

snelle levering goed verpakt

Toppy

Alles keurig gegaan, zowel bestellingen als retournering,

Uitstekend service

Aan te bevelen,

Toppie

Gewoon TOPPIE gegaan, zelfs in drukke tijden geen probleem gehad.

Snel geleverd, lekkere geur.

Top en snel geregeld!

Ik heb een netspa voor de verjaardag van mijn vrouw besteld. Snel en netjes geleverd op een pallet.

Basketbalring op staander: een goed product!

Samen met de kleinkinderen (12 en 16 jaar oud) hebben wij de basketbalring op staander in elkaar geknutseld. Zo leerden zij systematisch en met veel geduld (zelfbeheersing) te werken. Een uitstekende leerschool om zelfbeheersing en volharding aan te kweken.

Bezorgen duurde wat lang

Producten waren goed en prima geprijsd. Bezorgen duurde vrij lang vond ik.

Heel tevreden

Helemaal tevreden

Zoals altijd ben ik zeer tevreden over deze snelle verzending en goede prijzen

Prima luchtpomje voor een goede prijs en snel geleverd

Supersnelle levering, goed verpakt product

Makkelijk besteld, supersnelle levering, zorgvuldig verpakt. Goed product

Prima gegaan. Snel geleverd

Werd in twee keer geleverd. Maar duidelijk gecommuniceerd.

Gewoon weer goed

Prima prijs en snel geleverd. De betere zwembad leverancier. Met kop en schouders bove APerfect pool

De Kempkens 2100

5465PR Veghel