Super snel geleverd voor een mooie prijs

Website is prima overzichtelijk en de prijzen zijn goed

Venster afspraak geregeld

Toppy

Alles naar wens

Goed product en supersnel in huis

Mooi product en supersnel in huis

Altijd een snelle levering :)

Zodra ik een bestelling plaats is het altijd de volgende dag binnen.

Op tijd en zoals omschreven

Uitstekende service

Bestelde artikelen snel geleverd. Netjes verpakt en geleverde product was precies zoals beschrijving op de site aan gaf.

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima product, snelle levering, goede prijs.

Nog nooit zo een snelle levering en opvolging gehad, top !!

Supersnel

Ook in de drukke decembermaand vlot geregeld

Super snel geleverd in drukke tijden en alles perfect ook en de prijs was ook lager dan elders

Ik zal nog bestellen bij jullie!!

goed en snel gelverd

Toppy

Had een verwarmingselement en een luchtpomp voor men spa besteld aan competitieve prijzen. Bij monteren bleek de bestelde luchtpomp van het foute type te zijn. Dit werd teruggestuurd en netjes terugbetaald.

Toppy!

Snelle levering. Goed verpakt. Toppy prijs

Keurig

Na goed advies, de terrasverwarmer besteld. Keurig op tijd ontvangen. Klantenservice ook vriendelijk en goed bereikbaar.

Perfect product snel geleverd

Goed!

alles is goed gegaan

Prima webshop

Alleen verpakking was open.

goede shop

Heb een joetisserie gekocht voor mijn Kamado Joe en is prima verzonden zoals het hoort.

Goed geregeld

alles is goed gegaan .

Alleen is de tweede zending nog niet opgehaald. We zijn nog steeds wachtende sinds dinsdag middag.

product zoals beschreven alleen levering heeft me drie dagen gekost

Levering werd telkens uitgesteld, uiteindelijk drie dagen aan huis gebleven voor iets wat niet kwam.

snelle en correcte levering

prima bedrijf, lekker snel ook in deze drukke tijd

De Kempkens 2100

5465PR Veghel