Toppy!

Bestelling gedaan voor mijn schoonouders en prima geleverd op aangegeven moment. Werkt goed en ze zijn er blij mee!

Goede reactie van Toppy op niet leveren van pakket

De bezorgdienst had het pakket niet afgeleverd. In tweede instantie heeft Toppy klantvriendelijk en service gericht hierop gereageerd.

Je word overal netjes van op de hoogte gebracht

snelle levering,goed verpakt.

Betaling liep vlotje,daarna snel geleverd en goed verpakt.

Geweldige service

Alles top

zoals de naam al zeg TOOPY

super

Toppy

Snel geleverd en scherpe prijs

Vijverpomp is snel geleverd en heb het artikel nergens anders voor dezelfde prijs gevonden.

Super snelle perfecte aflevering

Snelle correcte afhandeling

!

toppy!

Toppy.nl is mijn vertrouwd adres geworden, voor bestellingen van mijn zwembad.,

Goede en snelle service

Toppy komt zijn afspraken na, top!

Alles in 1 keer goed

Makkelijk, snel en nette prijs!

Snel en correct

Snel en correct Goed verpakt Altijd in orde Veel keuze Levering België geen enkel probleem Ga zo door Enkel verpakking mag meer aangepast zijn aan voorwerp, soms te groot, dat is mijn ecologisch standpunt

Snel, komen afspraken na, mooi geleverd

Fijn contact en snel geleverd. Top idd

Accuraat!

Snel en goede service!

Toppie!!

Vlot geleverd, produkt zoals beschreven

geweldige site

of het nu gaat over informatie vooraf, aanbod of levering: het was allemaal snel en zoals beloofd

Keurig verzorgd , snel geleverd , nette prijs

Keurig verzorgd , snel geleverd , nette prijs

Prima ervaring

Easy website, reasonable price, fast delivery, product correct.

Toppy!

Toppy

Product werd snel geleverd. Top !

Snel Geleverd, en goede communicatie

Volgens t biekje

zeer leuke shop-ervaring. Prijskwaliteit, makkelijk, snel, vlotte service.............. gewoon weg, Super!

Goedelevering,

Producten snel en goed geleverd !

De Kempkens 2100

5465PR Veghel