prima winkel, snelle levering.

s

Snel geleverd en goed product!

Snel geleverd en goed product!

Vlugge correcte leveringen

Alles vlug en correct geleverd goede prijzen

Op tijd bezorgd

Toppie!

Van bestelling tot levering was alles één positieve ervaring. Gewoon leuk om zo je inkopen te doen. En de prijzen zijn scherp!

Perfect!

De levering was correct, zoals aangekondigd. De verwarmingslamp wordt kerstavond gebruikt!

Snel, zeker, marktconform en correct bedrijf !

Al diverse malen iets besteld maar spullen goed kunnen vinden voor de juiste prijs en snelle levering.

iets te snel met een datum afgeven van bezorgen maar daar is mee te leven

Prima producten, snelle levering, scherpe prijs

Prima producten, snelle levering, scherpe prijs

Toppy

Snelle levering,zeer goed ingepakt,zeer tevreden

Toppy

Super snel geleverd

Mooie fietstas en goede prijs

Goede ervaring

Afspraak nageleefd, snelle levering en goeie service

Een hele goede club

Alles goed geregeld ik had een foute bestelling gemaakt een keer gebeld en alles was geregeld ik kreeg het nieuwe product opgestuurd en het verkeerde terug gestuurd en binnen twee dagen stond het geld op mijn rekening

Goed produkt, snelle levering en lage prijs

Zie hierboven

Snelle levering en product zoals omschreven

2 heaters besteld (2500 shadow ) snel geleverd en product is zoals omschreven .

Helemaal top.

Snel, makkelijk en uitstekend afgehandeld. Kwaliteit en prijs lagen ver uit elkaar. Kwaliteit uitstekend, prijs geweldig laag.

Zoals de naam zegt toppy

Toppy gewoon

Goede ervaring met Toppy

pakketje kwam snel en goed aan en de informatie wanneer het pakketje aan kwam klopte

Waanzinnige snelle respons nadat de bestelling bevestigd was.

Snel en vakkundig geholpen

Mooie pomp gekocht, super kwaliteit.

TOPPY maakt mij altijd blij!

TOPPY maakt mij altijd blij!

TOP

Persoonlijk en snel. Goed meedenken zeker een aanrader

Goed!

Duidelijke website, snelle levering!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel