Helemaal top en snel in huis

De Telefoniste heeft mij geholpen, omdat ik er niet zo snel uitkwam , kreeg gelijk neem link , betalen , en was zo geregeld. Dus leuk ,goed en snel geholpen.

Toppy!!

Alles toppy verlopen.

Maken hun naam meer dan waar, helemaal toppie!

Ik was al wat langer aan het oriënteren voor de spa in de achtertuin. Na wat algemene vragen aan de klantenservice overtuigd van de expertise en klantgerichtheid van het bedrijf. Er kwam een leuke aanbieding langs waar ik op ingegaan ben en heb zo bij toppy een spa type maldives gekocht. Echter bij het opzetten bleken er nogal wat onderdelen te ontbreken. Na verscheidene mailtjes heen en weer met de klantenservice over wat er ontbrak en mogelijke oplossingen kreeg ik een compleet nieuwe spa aangeboden. Deze was helemaal compleet en nu genieten we van een heerlijke spa in de tuin. Al met al dus geweldig opgelost, echt een top bedrijf!

Gewoon geweldig!

Terrasverwarmer stuk geleverd. Had hem echter snel nodig. Dezelfde dag van melding een nieuwe verzonden en tijdig ontvangen.

Bestellingen steeds op tijd geleverd

Goed product en snelle levering

Prima geleverd

Artikel was prima verpakt

Alles vlot en goed verlopen

De bestelde goederen waren binnen een week In huis. Uitstekend

Doen wat ze zeggen

Gekregen wat ik bestelde zoals verwacht De beschrijving had beter gekund en gedetailleerder, maten van en Groote van aansluitingen niet gegeven, jammer Top site ik kom terug

Toppy doet zijn naam eer aan.

Geen op en aanmerkingen. Alles ging boven verwachting.

perfect

levering perfect en filter en pomp zijn exact hoe Toppy ze aanprees. Ik ben een zeer blije klant. Top bedrijf dat Toppy

Top geregeld

Doen wat ze beloven.

Heldere communicatie, snelle levering

Dit veld zouden jullie niet verplicht moeten stellen. Schrikt af en maakt dat ik geen reviews meer geef

snelle service, prima geregeld.

De nieuwe Aquaforte DM-3500 vijverpomp lekte, gaatje/scheurtje in het pomphuis. Gebeld en dezelfde dag is er een nieuwe opgestuurd, prima service !!! Defecte pomp met retourlabel terug gestuurd. Ruud Schurink

geweldig!

snelle levering, goede kwaliteit

Steeds vlug geleverd

Goed snel levering.

Snelle levering .

Prima producten en netjes op tijd geleverd

Zoals de titel al zegt

Happy de peppy

Happy de peppy

Toppy biedt een snelle en correcte service tegen een interessante prijs-kwaliteitverhouding!

Ik had eerst telefonisch contact met de klantendienst met een informatieve vraag rond het product dat ik wou aanschaffen. De medewerkster was zeer behulpzaam en gaf op vriendelijke wijze een helder antwoord op mijn vragen. Met een gevoel van vertrouwen deed ik mijn online-bestelling. Twee dagen later werd mijn bestelling aan huis geleverd. Super !!

Goede bezorging, duidelijke info en service

Zie hiervoor

Snelle levering conform afspraak en geweldig product

Snel geleverd conform afspraak (binnen 24 uur). Zeer gebruiksvriendelijk. In mijn eentje opgezet. Werkt geweldig goed en hebben er al veel gebruik van gemaakt in deze korte periode.

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering. Goed product van bekend merk. Gunstig in prijs. Kwalitatief goed. Klasse kortom. Simpele montage.

Alles toppy verlopen !!!!!!

Alles naar wens

De Kempkens 2100