Prima service, perfecte retour afhandeling.

Mijn eerste ervaring was niet bijster goed. De gasbarbecue die ik had besteld, was in de verkeerde kleur geleverd (en het model was niet helemaal naar mijn wens). Na even een belletje over de retourzending, werd alles prima in orde gebracht en binnen no-time was de retour geregeld het bedrag weer teruggestort. Vervolgens meteen een ander model gasbarbecue besteld, die helemaal naar mijn zin is.

Heel snel geleverd!

Aangeraden door mijn zoon. Hij had gelijk!

Wederom perfecte levering

Ik ben altijd verbaasd hoe snel de levering is van Toppy. Ik bestel altijd ruim voordat de spullen op zijn maar het is na besteld te hebben, de volgende dag in huis! Ik ben erg blij met Toppy. Bestel nergens anders!!!!

Prima product, keurig op tijd

Prima product, keurig op tijd

Slecht

Je besteld een fietstas en je krijgt een onderdeel van een bbq terwijl er op de pakbon gewoon fietstas staat echt bizar Contact gehad jaa stuur maar terug Moet ik moeite gaan doen omdat jullie iets fout doen de fietstas word pas opgestuurd als het onderdeel retour bij hun binnen komt Zit nog steeds zonder fietstas

Snelle en goede afhandeling

PRIMA

Snelle levering!

Prijs kwaliteit is goed.

Gewoon weg top

Snelle levering en een goed product

Vlotte levering

Vlotte levering en goeie produkten

Goeie service

Goeie, snelle en correcte service

Vlugge service. Altyd in orde.

Snel, vlot, alles prima, van bestellen tot levering,dd volgende dag

Snel, vlot, alles prima verlopen, van bestellen tot levering de volgende dag.

Prima producten en snel in huis

toppy

toppy doet zijn naam eer aan service is hewoon toppy dit houd in mega vlugge levering en kwalitatief goede spullen

Vlotte verwerking en snelle levering

Al enkele keren besteld bij Toppy en steeds snel geleverd.

Erg tevreden met de webshop, snelle levering en kwaliteit

Erg tevreden met de webshop, snelle levering en kwaliteit van het product. Enige verbeterpuntje naar mijn mening is dat je de doos wel even af schoon mag maken. Hier zat een vette laag stof op. Staat gewoon niet zo netjes. Verder geen op- of aanmerkingen. Prima!

Netjes en op tijd

Netjes en op tijd geleverd

Eerste bestelling ging fout vanuit mijn kant, bleek niet op bestellen te hebben gedrukt maar daarna alles vlekkeloos.

TOPPY

Werkelijk waar doen eer aan hun naam. Toppy!! Snelle levering goed verpakt.. Bij plaatsen van order was in eerste instantie prijs lager dan toen ik verder bestelling plaatste. Na contact klantenservice direct verschil terug betaald gekregen. Goede service!

Vervelende ervaring met bestelling & sevice

Bestelde de Wolfgarten grasmaaier A370 en kreeg een paar dagen later de veel goedkopere VS302 geleverd. Vervelend, maar vergissen is menselijk… Klantenservice gebeld en te woord gestaan door ene Isabelle. Ze was zeer vriendelijk en correct en beloofde me de goede maaier op te sturen. Inderdaad kreeg ik een paar dagen later de goede maaier geleverd; vandaar de 2 sterren; (het apparaat lijkt ook goed te functioneren, nu twee dagen in gebruik). Wat ik niet okay vind, is dat ik zelf zorg moest dragen voor het terugzenden van het 20 kg zware pakket naar het dichtstbijzijnde afleverpunt, voor mij ruim 5 km verderop. Wat als ik daarvoor geen tijd heb (ik bestel niet voor niets via internet) of bv geen auto? Op dit gebrek aan service had Isabelle geen adequaat antwoord (misschien, een buurman, vriend of familielid?, zei ze). Normaal bestel ik bij Coolblue (bij hen was het apparaat uitverkocht), die gaan hier anders mee om is mijn ervaring. Okay, pakket afgeleverd (gelukkig heb ik een auto), ‘t werd ingescand, maar ik kreeg geen afleverbewijs, ook niet na een uitdrukkelijk vraag van mij. Toppy, zorg svp voor een betere aflever - ophaal service!! Paar dagen later kreeg ik een bevestiging dat het pakket ontvangen was, maar nog wel gecontroleerd moest worden; opmerkelijk want ik heb het volledig intact en ongeopend teruggestuurd. De echte ergernis was weer een paar dagen later toen ik een mail kreeg van Jordy van Toppy dat ze het pakket (nu heet het geen ‘maaier’ maar een ‘robot’) nog niet hadden ontvangen, en of ik een afleverbonnetje heb/had. Twee dagen later weer eenzelfde mail. Hoe zit het met de interne communicatie bij Toppy? Heel vervelend dit; ik bestel niet meer bij Toppy, Geert

In principe snelle levering van het produkt

Alleen (geen invloed van Toppy) dat KPN een tweetal keren een correctie heeft moeten maken over de juiste afleveringsdag. Kortom, dus Toppy

Attente service.

Nieuwe jacuzzi gekocht , adapter draait door. Als je iets koopt wil je er direct gebruik van maken … maar we zijn er snel uitgekomen en alles werkt! Fijne service , vriendelijk en attent. Bedankt en tot de volgende aankoop!

Best

Goed gedan