correcte, snelle levering

Top ! Goede beschrijving artikel, lage prijs, snelle levering. Kortom, een tevreden klant !

Perfect geleverde klantenservice. Echt TOP!

Ik had een schade gemeld van een geleverd product. M.m.v. de klantenservice is het product snel en doeltreffend teruggestuurd 3n heb ikvervolgwns eveneens snel een vervangend product ontvangen. Top klantenservice waarvoor hartelijk dank. Met vriendelijke groet, P Bakker

Goede en snelle service van een goed product

Goede en snelle service van een goed product

Vlotte bestelling, top!

Snelle levering. Geen problemen. Top!

goede en veel keus op de site en erg snel thuis

Toppie or not toppie

Thats not a question

goeie en snelle levering.

Goeie service.

Super prijs en snelle levering!

In de namiddag heb ik besteld, De volgende dag al de levering! Top! Jullie hadden ook de beste prijs!

Snel geleverd en goed verpakt

Product was snel en goed verpakt geleverd.

Supersnel bezorgd

Snelle bezorging een een leuke manier hoe ze de status van de verzending elke keer laten weten.

Levering top-py

De levering van de bestelling is goed gegaan, niks op aan-te-merken.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

snel en correct

Alles werd juist en snel geleverd. Helaas had de transporteur te wild omgesprongen met de levering met schade tot gevolg. Dit werd direct vervangen. Perfecte service.

Goede services, snelle levering en goedkoop

Toegegeven dat ik een webshop met een naam Toppy.nl beter gecheckt heb dan andere alvorens een grotere aankoop daar te doen, maar echt vijf sterren voor Toppy.nl: Service (betaling, verwerking en het op de hoogte houden van de bestelling) dik in orde! Levering op de dag zoals aangevend werd! Product, ondanks een schaarste op deze de markt, toch goedkoper dan elders aangeboden! Kortom, echt Toppy!

Ultra rapide

Commandé le dimanche soir reçu le mardi midi

Apparaat, service uitstekend, levering met postnl ruim onvoldoende

Levering met posnl loopt steeds mis, pakje wordt direct bij ophaalpunt geleverd zonder eerst aan te bellen.

Top bij toppy

Gewoon weg perfekt ( snel het juiste )

Kan het nog sneller en makkelijker dan bij Toppy ?

Awel, ik stoef niet graag overdreven, maar bij Toppy moet ik toch wel zeggen dat ze qua snelheid niet kunnen geklopt worden :) Materiaal is ook altijd fijn ingepakt en heb tot op heden nog nooit problemen gehad met zowel de goederen als de leveringen. Blij zo verder doen Toppy

Toppy is Toppie !

Na bestelling van een UV-lamp bleek deze niet te werken. Heel efficiënt geholpen door de klantenservice. Uiteindelijk probleemloos een nieuwe lamp gekregen. Zoals in de meeste reviews wordt beschreven doet Toppy wat het belooft. Bij toekomstige online-aankopen kijk ik voortaan eerst naar de Toppy-website of zij dit in hun assortiment hebben.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

correct

correct in handelen en snel service

Communicatief super!

Veel goede producten voor een goede prijs. Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Dikke prima

Duidelijke communicatie, snelle levering, zoals je mag en moet verwachten.

Perfect alles.

Zeer tevreden.

Goede prijs/kwaliteit en bovendien snelle levering

De Kempkens 2100

5465PR Veghel