snelle en zeer goede levering

de spullen zijn zeer snel en correct geleverd. Helemaal blij mee.

Snel en goede levering!

Snelle en goede Levering

Optimale dienstverlening

Ondanks gesloten magazijn voor publiek kon ik toch mijn heater ophalen

Top !

Snelle en correcte levering. Prima service.

good

The delivery was smooth, but I could not learn when they will deliver although I called them.

supersnelle levering zonder enig beschadiging !

Uitstekende service

Snelle reactie en doet wat wordt beloofd.

snelle levering van een goed product

Snelle levering van het juiste product Deze Eurom is het geld waard

Fantastische behandeling van te bestellen artikels !!!

Producten zijn zoals omschreven op de site, leveren is zoals afgesproken. Toppy doe zo verder !!!

Echt super geregeld!!!

Eerst was ik teleurgesteld; de aansluitstukken zaten er net bij.. Na bellen met de klantenservice had ik ze de volgende dag in huis. Ochtend daarna de hele boel aangesloten op een opvoerpomp en ingesteld op 30 graden. De volgende dag laat. Ja hoor, 30 graden!!! Super ding! Ben er heel blij mee! Instellen is wat lastig in het begin maar als je het eenmaal door hebt is het simpel. Goede service en nogmaals hartelijk bedankt! Mike

Ruime keuze, goeie prijs en snelle levering!

Al een paar jaar klant en zeer tevreden: Ruime keuze, goeie prijs en snelle levering!

Toppy!

Probleemloos geleverde Mariner3 opblaasboot. Kwaliteit van het product is hoog en dit voor een scherpe prijs. Wat wil je nog meer?

Prima kwaliteit heater en levering binnen 24 uur.

toppie

prima verzorgd

Conform product, zeer snel geleverd

Grote opblaasbare boot, lijkt ook wel stevig

Goede klantenservice. Zeer snelle levering. Goede producten

snel en gemakkelijk!

Heel duidelijke website!

Tot nu alles buitengewoon.

Skimmer al opgestuurd vandaag geplaatst veel werk omdat het een houten zwembad is kan nu wachten op de liner .Dank u.

Prima product voor prima prijs

Ik bestelde de heater donderdag om 16:45 in de hoop hem de volgende avond te kunnen gebruiken. Helaas was hij er pas rond 22:00, dus de wervende tekst dat je hem de volgende dag al kunt gebruiken moet je niet al te letterlijk nemen. Verder kreeg ik op vrijdag pas een track&trace nadat ik er per mail om had gevraagd. De telefonische helpdesk was die dag volgens een antwoordapparaat niet bemand wegens drukte. Het snoer van de heater is erg kort. Er straalt nauwelijks hitte naar boven dus hij past veilig onder een luifel. De warmte verspreidt zich breed waardoor je met groep van zo'n 8 mensen allemaal wat warmte voelt. Verwacht overigens geen wonder van zo'n kleine heater. Het is echt bijverwarming.

Jammer dat het niet helemaal past maar doe wel een aan passing.

Goed geregeld.

Levering volgens afspraak, product goed ingepakt.

Prima webshop!

Zeer snelle bestelling mogen ontvangen voor een schappelijke prijs. 1 puntje van kritiek. Ik had een gietijzer rooster besteld voor de bbq. Maar het kwam ik een doos waar denk ik wel 20 van die roosters ik had gekund. Kleiner doosje had dus wel gemogen… Voor de rest prima!

Gewoon zoals het hoort

Zo als het hoort

Na gebruik van melpool ,spa bodem verkleurd. Slecht product.

Mijn vragen over het product melpool worden met domme antwoorden beantwoord, alsof ik niet kan lezen en begrijp hoe je producten moet gebruiken. Ik zit met een beschadigde jaccuzi vloer, uitgebleekt door melpool. Ik zou het iedereen afraden om het te gebruiken in je dure jaccuzi. Echt waardeloos. Wij zijn super verdrietig dat onze mooie spa nu verkleurd is . En zeer ontevreden over toppy hoe ze je afschepen met hun domme antwoorden.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel