Toppy!

Correcte prijs en snelle levering

Super snelle levering

Een nieuwe zandfilter pom set gekocht en de volgende dag al in huis. Makkelijk te installeren. Heel tevreden mee

Spijtig dat het statief voor een 13" niet op voorraad was, scheelt €10 aan verzendingskosten.

Heat reflector is iets te klein, laat langs de zijkanten toch rechtstreekse hitte van de houtskool door waardoor er toch verbrande plekken in het vlees ontstaan. Heb dit de 2de maal kunnen oplossen door een alu lekbakje dat groter was dan de heat reflector.

Eenvoudig en snel.

Alles ok

zeer tevreden

goede snelle levering ik vond het alleen een grote doos

Zondag een nieuwe pomp besteld, maandag al in huis. Top Pomp maakt overuren met dit weer .

Toppy

Prima. Savonds besteld , 2 dagen later geleverd

Duidelijke website

Leveren heel snel, goede prijs... alleen leveren ze dan wel defect product

Ik had vijverproducten besteld, waaronder een vijverpomp die bij levering helaas verkeerd in elkaar geschroefd bleek te zijn door de producent. Hierdoor zat de rotor verkeerd. Schade kop, schroefgat, etc. Kan gebeuren, vervelend, maar dat is nog begrijpelijk. Echter het traject daarna. Gaat u een webformulier invullen dan reageren we wel over 1-3 dagen. Waarbij we vaststellen dat de vijverpomp al gebruikt is. Immers u hebt deze in uw installatie geplaatst. Niet zo vreemd daar er geen schade van buitenaf zichtbaar was. Klaarblijkelijk had ik dus vooraf de hele pomp uit elkaar had moeten schroeven om fabrieksfouten op te sporen. Alsof dat normaal is voor een consument... Al met al: een vervelende ervaring en een gebrek aan klantenservice. Ik raad aan om dit bedrijf te vermijden.

zeer gebrekkige communicatie

Begin van de maand een bestelling gedaan. Ondertussen is het einde maand, 2 mails gedaan met de vraag of er nieuws was over de bestelling. Tot op heden niets vernomen. Het kan toch niet moeilijk zijn om een bericht te laten.

Goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering Dank daarvoor

Levering zoals het moet zijn Toppie

Levering liet wel even op zich wachten,maar was alles wat het moest zijn.

Helemaal top

Snelle levering, luchtbed hadden ze niet meer op voorraad. Een duurder exemplaar gekregen. Hoefde dus niet langer te wachten. Echte service nog. Aanrader.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Ben zeer tevreden met de manier waarop mijn bestelling is verpakt en de toch zeer snelle levering.

Meer dan goed

Uitstekende service en een goede website die al je vragen snel beantwoord. Snelle levering, goede nazorg en snelle reactie van de service afdeling. Ik beveel Toppy van harte aan.

Snel en goed

Snelle levering goede prijs

Herstelling is lopende

Sedert vorige week is mijn W'eau warmtepomp defect. Ik heb hiervan melding gedaan op dinsdag 17 juni.... Na telefonisch contact is er een regeling getroffen om de warmtepomp op te halen en te herstellen. Nu ben ik in blijde verwachting :-)

Problème pas au top

Dans un premier temps, le colis n'a pas été livré et est reparti chez Toppy. Et maintenant, le colis a été livré mais il est incomplet. Un deuxième colis est arrivé et tout a été reçu. Tout est bien qui fini bien... un peu compliqué DPD qui s'efforce à livrer chez moi et non dans le point relais choisi.

Prima producten en toppy levering

Leuke producten, goede prijs en betrouwbaar

Goede kwaliteit

Prachtige kleur en mooie kwaliteit van het kussen.

Zoals gewoonlijk weer supersnel en goed bezorgd!

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en op tijd geleverd.

Bestellen ging makkelijk en volgende dag netjes geleverd.

Bestelling gedaan en binnen twee dagen in huis. Ook de extra informatie en handleidingen over het aangekochte artikel waren welkom.

Jacuzzi besteld

Snel en correct geleverd,goede communicatie.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel