Snelle levering en voor een goede prijs

Prima shop

Toppy is TOP

Snelle reactie, snelle levering.

Voldoet aan de verwachting

Werkt prima

Snelle levering en goed artikel

Had mijn artikel al de dag erna. Het was een filterpomp. Hebben er zelf ene bij ons staat en zijn er tevreden van. Mijn schoonouders hadden er ook ene nodig en hebben geen moment getwijfeld om ons te vragen dezelfde te bestellen.

Snel en betrouwbaar

Gode prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, prima prijs ... dus prima

Supersnel geleverd en verzorgd

Bestelling netjes en snel geleverd. Producten hadden beschadigingen

Bestelling was netjes en snel. Producten hadden beschadigingen. Dat is wel erg jammer.

Snel en netjes

We hadden een opblaasbare spa gekocht. Dit blijkt een paletlevering te zijn. We hadden niet doorgekregen wanneer ze zouden komen leveren dus hadden we de eerstvolgende dag nog niets verwacht. Toch stonden ze onverwachts voor de deur. Gelukkig waren we thuis dus is alles goed gekomen. De bezorger was ook heel vriendelijk en heeft het pakket keurig netjes achterom in de tuin geleverd. Alles ging super snel en heel netjes. Wij zijn zeer tevreden met de levering van Toppy.

Top service!!

In het weekend besteld en maandag begin van de middag al geleverd. Super snel dus. Kan bol.com nog veel van leren ook qua prijzen. Jullie staan in mijn favorieten. Ik kijk voortaan eerst of jullie het artikel hebben en dan ga ik pas ergens anders kijken. Antwoord op mail is ook super snel gegaan. Dikke 10.

Toppy!

Prima prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Geen keuzestress door de aanbevelingen en de top 10 samenstelling op de site van Toppy. Goede uitleg en tips op de site van Toppy. Voor elk apparaat een handleiding op de site van Toppy te vinden. Top bedrijf, ga zo door!

Helemaal top(py)

Snel ontvangen in een grote leuke doos.

super

Snel en correct

Ondanks een probleem met het produkt een heel goede service

Er was een probleem met mijn produkt, maar Toppy kon hier niks aan doen, het was een fot van de fabrikant. Maar dit is heel snel opgelost dankzij de klantendienst van Toppy. Ik ben dus heel tevreden

Goede duidelijke website makkelijk bestellen en snelle levering

Toppy service van toppy

Alles perfect verlopen van bestelling tot levering en nadien. Bedankt!

Top.!

Snel, keurig verpakt, goede service.

Gewoon goed

Goed bedrijf. Had schade aan mijn pakket. Kon toppy weinig aan doen. Zeer snel en goed opgelost.

Zoals altijd een goede en snelle levering.

Toppy

Niet geholpen

Het product heeft niet geholpen om mijn jacuzzi te plakken hij blijft alsnog leeg lopen. Balen.

Toppy service, snelle levering, Toppy producten

Snelle levering, goed overzicht, Toppy producten,

Netjes verpakt, prima product.

Eerste kennismaking met Toppy. Ik zocht vijverfolie en kwam bij hun uit. Netjes verpakt en snel verzonden. Prima

Bedankt voor de goede service

Ons bad was helaas al snel lek maar dankzij de goede service van Toppy kunnen we nu weer heerlijk genieten van onze netspa. Dank jullie wel

Toppy, snel en verzorgd.

Toppy, snel en verzorgd.

Goede adviezen en snel geleverd

Niet alleen goede producten, maar ook advies als je dat nodig bent.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel