Zoals altijd een goede service.

Helemaal top bij Toppy!!

Super service en dik tevreden met de snelle levering!!

Formitastisch !!!

Goed, snel, top !!!!

Binnen 16 uur geleverd TOP!

Snel en voldoet aan verwachting.

In een woord, toppie

Zoals elk jaar de materialen voor weer een zwemseizoen bij Toppy besteld. Groot assortiment, snelle en correcte levering!

Snelle levering tegen goede prijzen

De bestelling is de volgende dag al in huis. Net zoals de vorige bestellingen die we bij Toppy.nl gedaan hebben.

Zeer snelle levering

Mijn UV-Unit heb ik in gebruik genomen op 1 juni, vandaag 4 juni kan ik mijn vissen al zien op 20 cm van wateroppervlak, dus werkt goed nog even afwachten of de vijver geheel klaar wordt maar ik heb er vertrouwen in.

bezorging niet vlekkeloos

Bestellen ging makkelijk en snel. Helaas was de bezorging (3e partij) iets minder vlekkeloos . Gemeld bij Toppy, en die reageerde dat ze contact opnamen met de bezorgfirma en ze stuurde mij een aardigheidje. Goede service dus.

Snel en goed

Al een aantal keren ietsisme besteld; snelle en juiste levering

Top! Toppy!

Super advies via de mail, er wordt echt meegedacht als je met een vraag of probleem zit,zoals ik laatst met mijn vijver. Over en weer contact en uiteindelijk de juiste filterpomp kunnen bestellen. Alles werkt uitstekend! Nogmaals bedankt !

Er ontbrak een voorwerp maar na een mailtje werd dit onmiddellijk rechtgezet.

Snelle levering,leuke prijzen

Gevraagd of mijn pakketje toch de volgende dat verzonden kon worden ondanks drukte etc ivm verjaardag! Alles snel geleverd!

Geweldig.

Vlot geleverd en geweldige service.

Top product

Top product, goede service en snelle levering

Een heel goed bedrijf

Vandaag besteld morgen in huis Goede producten komt afspraken na

geweldige service

Zwembad besteld en 2 dagen later is het netjes afgeleverd zoals beloofd.

Top geregeld , snel en betaalbaar. Erg blij

Top geregeld , snel en betaalbaar. Erg blij met de complete levering

Wordt op een goede en leuke manier op de hoogte gehouden van je bestelling.

Prachtig product

Enkel de levering met Postnl trekt op niets

Past niet:-(

Deze past niet op in de stangen van het trappetje, is nog geen oplossing voor.

Goed en snel

De volgende dag al in huis

Vlotte lervering

Goed verpakt en snelle levering

levering van de stok was prima

De stok voor mijn tuingereedschap is precies goed.

Prima service snele levering

Nu 2 x besteld en de ene keer volgende dag in huis 2 keer duurde het 2 dagen maar werd van te voren netjes aan gegeven

Super snel geleverd

Snel en correct geleverd