Toppy!!!

Heel vlug mijn bestelling binnen !, echt TOP!

Perfecte service

Alles zeer vlot verlopen

Toppy geregeld

Snel goed gewoon ok

Juiste productomschrijving en snelle levering

De recensies over Toppy lopen uiteen en dat maakte me ietwat huiverig. Het product bestellen was een fluitje van een cent, gelukkig was de levering ook erg snel. Ik heb geen contact gehad met de klantenservice, dus hierover kan ik geen oordeel vellen. Al met al was alles snel geregeld en in huis.

Bestelling warmtepomp zwembad

Tot nog toe zeer tevreden van het toestel! Staat nog maar 2 dagen maar ik heb al mijn gewenste temperatuur bereikt! Dus topp’y’!

Zeer correcte afhandeling garantiedossier

Klantendienst is top !

toppie

geweldig snel en betaalbaar

Toppy is Top!!!

Ik heb bij Toppy een terrasverwarmer gekocht en ik had hem snel in huis en kon hem daarom snel installeren. Ben erg blij met mijn aankoop en kan iedereen Toppy aanbevelen. Toppy is Top!!

Perfecte robot

Dit is een zeer goede zwembad robot, hij reinigt perfect de bodem. Top artikel

Toppie levering, snel en goed

3 dagen na bestelling geleverd. Producten voldoen volledig aan de beschrijving op de website

ZWEMBADEN - geen professionele help -PUUR VERKOOP

IK heb bij Toppy gekocht zwembad (met filter bij) + zoutwatersysteem + warmtepomp - verkoop process gaat goed. GROTE probleem komt daarnaa - als heb je 3 grote elementen thuis. ER is geen help / begrip wat moet nog bijkomen voor de aansluiting. Je kan niet verwachten help van TOPPY. Gelukkig zijn nu ook echte profesionele winkels open en daar krijg je help

snelle en vlotte levering

snelle en vlotte levering

Perfecte levering

Goed en snel geleverd

snelle en kwalitatief goede levering

snel geleverd en praktische ,eenvoudige en kwalitatief goed produkt

super

super om aan te bestellen

Goede service en erg klantvriendelijk.

Wij hadden een terrasverwarming besteld, deze kwam kapot aan via de post. Alles netjes opgelost in een woord toppie.

Excellente levering.

Vlugge en correcte levering

uitstekende webwinkel en service

raad ik iedereen aan

Super levering

Snel geleverd, super verpakt. Reageren snel op mailcontact.

Goede en vriendelijk bedrijf

Leveren wat afgesproken is. Klantenservice doet haar best om jou vragen te beantwoorden. Via Whatsapp en via de mail. Goed bereikbaar.

Rap geleverd, prijs correct

Besteld op side , ( veel keuze) en rap geleverd . Prijs correct. Dat is Danny

Snelle levering, proper verpakt, aan te raden!

Super geregeld

Na bestellen super snel en zonder problemen geleverd

Top levering

Gewoon volgens afspraak

Wat ik bestelde, kreeg ik ook. Goed product, op de afgesproken tijd geleverd.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel