Super geregeld vlugge levering

Keurig afgeleverd zoals afgesproken.

Alles goed verlopen.

Fantastisch!

Snelle levering op juiste tijd en heel mooi product. Heel blij mee

Alles goed ontvangen

In 1woord fantastisch

Is goed afgeleverd

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Service maakt veel goed

Bij Toppy een warmtepomp besteld met toebehoren. Helaas bleek deze na installatie defect. Na wat over en weer mailen binnen een goede week retour gestuurd en een nieuwe ontvangen. 2 keer netjes geleverd en uiterst vriendelijk wordt dit pakket bezorgd. Ze leveren uitstekend advies en staan je altijd vriendelijk te woord. Ook komen ze hun afspraken na. Zeker als het om grote bedrijven gaat, vind ik het belangrijk dat de service en communicatie erg goed is. Dat zit hier helemaal goed, dus kan ik deze webwinkel 100% aanbevelen.

super service

zeer snel en correct geleverd. Alles klopt zoals het besteld werd. Aanrader

Prima !

Termijn gerespecteerd en zeer vlot

Toppy

Dinsdag pakket besteld en volgende dag netjes bezorgd door post.nl. voordeel van deze site dat je achteraf kan betalen. Beter dan goedkoop.nl waar je aan het lijntje wordt gehouden, en als je pech heb niks meer hoor.

Fantastische winkel

Besteld dag nadien al gebracht. Goed verpakt. Top service.

De bezorger zette het zware pakket ban 100 kilo netjes in de tuin neer zoals in vroeg meneer deed niet moeilijk dat hij een stukje moest omlopen! Super service

super

heel goed gerief en snel thuis en goede kwalitijd ( slang voor zwembad )

Prima te bestellen en afgeleverd

Na mijn bestelling super snel en netjes afgeleverd

Perfecte order afhandeling

Bestelling perfect op tijd behandeld en via postnl bezorgd.

Zoals de naam het laat vermoeden : top !!!

Zeer snelle levering en bij problemen kregen we onmiddellijk hulp

snel

De levertijd was snel zoals staat beschreven op de bestelling

Bestelling is goed aangekomen

Heb alles goed ontvangen maar heb de artikelen nog niet uitgeprobeerd maar verwacht geen problemen

Toppy ervaring

Alles goed verlopen, van bestelling, vlotte betaling tot vlotte levering. Niets negatiefs op aan te merken! Een echte aanrader, ruim assortiment gecombineerd met een goede en vlotte service, wat wenst een mens nog meer?

Snel en betrouwbaar!

Goede service, snelle levering en ook direct een oplossing voor een item dat helaas door transport beschadigd was.

Snelle reactie na telefonisch contact

Toppy

De bestelling is goed ingepakt en verstuurd op 1 dag!!!

Alles top snelle levering correct product!

Alles top snelle levering correct product!

Snel geleverd goede prijs

Snelle service. Op tijd geleverd vlotte communicatie

De Kempkens 2100

5465PR Veghel