GEWOON GOED

Bestelde een grasmaaier en deze werd zonder mankeren de volgende dag geleverd, ik kreeg ook alle info over mijn bestelling, track en trace, afmetingen en gewicht van het pakket. Aflevering op tijd aan het begin van het afgesproken tijdsblok. Kortom Toppy

Mijn ervaring is TOP!

Mijn ervaring is TOP!

Snelle, correcte levering voor een eerlijke prijs.

Snelle, correcte levering voor een eerlijke prijs.

Alles top en snel

Vlotte bestelling . Zeer correcte levering. Prijs is zeer voordelig in vergelijk met anderen

zoals de naam zegt TOPPY

Een paar artikelen besteld voor het zwembad alles perfect en snel geleverd 1 foutje is ook al geregeld , ga binnenkort toch nog een paar artikelen bestellen

Top product met snelle levering

Prachtig om te zien en lekker veel warmte komt ervan af. Een gunstige prijs en snelle levering!!!!

Super verpakt snel geleverd

Besteld andere dag al bezorgd op een door ons uit gezocht tijdstip. Keurig verpakt alles compleet in een woord super.

Toppy

Alles verliep exact zoals op de site aangegeven. Toppy = Top.

Altijd correct en verzorgd geleverd

toppy doet zijn werk in de vijver.

alles verliep vlot met mijn bestelling, snel en keurig verpakt.

Heel snel geleverd, en heel goede filter! Beter dan de orginele zelfs!

Zeer snel

Alles volgens afspraak.

Alles compleet en volgens afspraak snel en goed geleverd.

Zéér correct geleverd

Correct en op tijd geleverd

Zoals gewoonlijk uitstekend!

Goede website. Snelle afhandeling. Vlotte bezorging. Het adres voor mijn zwembad!

Snel geleverd en goed verpakt. Goed spul.

Waar blijft het antwoord op mijn vraag

Simpel installatie beschrijving voor Ph systeem Is wel erg moeilijk voor Toppy Wacht al bijna 2 weken op Uw antwoord nu 3 weken let op ……..:!!!!!!???? Heb mijn bestelling geplaatst en zeer snel ontvangen wat schetst mijn verbazing na het openen van de doos met de Ph installatie gewoon door de fabrikant bijgesloten Beste Toppy medewerkers nu hebben jullie Antwoord op de vraag van mij Ook medewerkers missen soms een kans Maar Uw producten TOPPY

Alles zeer goed verlopen

Top mooi op tijd geleverd

Toppy

Goede communicatie snelle levering. Perfect geregeld niets op aan te kerken.

Professioneel topy.

Goed op tijd netjes ingepakt . Top !

Correct

Correct

SUPER!

Zeer snelle en nette levering!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel