Waanzinnig

Makkelijk en snel geleverd

Prima geregeld

Duidelijke website en snel geleverd

Bestelling weer zeer snel geleverd.

Zoals altijd weer dik in orde

Pakje was weer vlug geleverd zoals gewoonte bij Toppy en steeds van Goede kwaliteit.

Echt Toppy

Jullie doen je naam eer aan. Wij hadden voer besteld en er zat een scheur in de verpakking. Wij hebben het gemeld en kregen de volgende dag een nieuwe zak met voer. Echt TOPPY

Snelle en duidelijke levering

Na een dag had ik mijn bestelling in huis. Vriendelijke afhandeling en goede track and tracé berichten

Geweldige eerste kennismaking met Toppy

Na enig zoekwerk en vergelijken van fietshelmen kwam ik ook bij het tot dan toe bij mij onbekende bedrijf Toppy uit. Niet eerder van hen gehoord, maar ik vond daar de Abus Urban-I 3.0 stadsfietshelm - Titan. Een helm met aan de achterzijde zelfs een rood ledlicht. Hun site ziet er overzichtelijk en goed verzorgd uit en bij het onderdeel fietsen vond ik al snel de fietshelmen die men kon leveren. Goede prijs en verzending inclusief voor deze helm. Communicatie hoeft men niet meer te leren, want van iedere stap in het order-, factuur- en verzendproces wordt je keurig geïnformeerd en ook de bezorging op de aangegeven dag was perfect geregeld. Kortom, een webshop om te onthouden. O ja, en de helm is geweldig van kwaliteit. Ook belangrijk om te vermelden.

uitstekend

Snelle en Gratise levering van de bestelde producten.

Keurig op tijd gebracht

Snelbesteld en vlug gebracht

zoals altijd - snelle en kwaliteitsvolle levering !!!

zoals altijd - snelle en kwaliteitsvolle levering !!!

Super Snel geleverd Heel tevreden

Uitstekend en snel

Uitstekend en snelle levering heel betrouwbaar en zeer vriendelijk aan de telefoon en via chatbox

Betrouwbaar

Bestelling gemakkelijk afgerond en de dag nadien al mogen ontvangen, super service

Never change a winning team !!!!!!

Never change a winning team !!!!!!

Supersnel

besteld en de dag erna thuisgeleverd. supersnelle service!

Alles zoals beloofd of afgebeeld op de site

Topper voor mij, ik kom hier zeker terug. Alles supersnel geleverd en prijs kwaliteit is dit ook een schot ik de roos. Één zeer tevreden klant.

Altijd top

Besteld , directe levering met nuttige communicatie. Zeer goed

Top bedrijf

Het adres was niet juist en terug gestuurd ,maar ze hebben het direct opgelost

Heel tevreden

Vijverpomp zondag besteld en dinsdag thuis geleverd. Goede opvolging vanaf de bestelling tot de levering. Een beetje vroeg om te beoordelen als het product goed is, maar tot nu toe werkt het prima.

Snel en juist

Wordt altijd erg snel geleverd

Goed assortiment en scherpe prijzen

Een van de betere webwinkels van Nederland, goede service, bestel gemak en scherpe prijzen. Ik heb er veel spullen voor ons zwembad gekocht en keer op keer dezelfde goede ervaring.

Alles naar wens: goed produkt, goede prijs, goed verpakt, vlot verzonden

Ik ben helemaal tevreden. Goede produkten voor een goede prijs. Het was goed verpakt en vlot verzonden. Tot een volgende keer!

Een thuiswinkel waar je terecht kan met goede service

Geen duidelijke gebruikers handleiding aanwezig.

Beperkte produktomschrijving noch adequate handleiding inzake gebruik en resultaatsverwachtingen toegevoegd aan de verpakking ven het product. Alles zeer vaag

Niet de goedkoopste, maar een goede service en levering.

Snelle levering. Vriendelijke klantgerichte levering.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel