Niet de goedkoopste, maar een goede service en levering.

Snelle levering. Vriendelijke klantgerichte levering.

Waardeloos bedrijf. Praatjesmaker

warmtepomp gekocht. En binnen 2 maand defect. Ik ben nu al 2 maand aan het mailen. Maar nog geen oplossing. Bellen met de klantenservice ?. Sorry ik kan niks voor u doen. Dit ligt bij de aftersales. Kan ik die aan de lijn krijgen dan?. Nee helaas kan ik niks voor u doen. Dus verkopen doen ze toppy. Maar als er iets stuk gaat zijn ze onbereikbaar.

Goede service en betrouwbaar

Snelle levering en Toppy producten

Snel en correct

Heel snelle en correcte levering van de gevraagde producten aan de correcte prijs.

Topervaring

Kon direct bestellen op de site . Werden de volgende dag al geleverd in een nette doos, goed ingepakt .

Altijd TOP bij Toppy

Heel goed assortiment en kwaliteit service. Zo houden aub

eerste klas service

correcte afhandeling van mijn bestelling bravo

goede service

snelle service enkel slecht met mail verkeer

Netjes, wat je ervan verwachten mag!

Netjes, wat je ervan verwachten mag!

Snelle reactie en service

Positief, zowel communicatie, verzending als service. Aan te bevelen

Perfect in orde

Alles op tijd en perfect in orde

zeer aanbevolen .

zeer tevreden klant

Toppie

Alles netjes verpakt

Bestelling is prima en snel bezorgd

Voor een concurrerende prijs zijn de producten netjes thuis bezorgd +++++

Wederom zeer tevreden.

Wat je besteld is wat je krijgt. En nog snel ook. Toppy is gewoon Toppie!

Snelle levering en keurig verpakt.

super produkt

water zeer helder en bijna geen werk aan

Stellen nooit teleur

Producten altijd prima en altijd snel geleverd.

Voldoet aan verwachting

Bezorgd conform afspraak, netjes verpakt.

SNELLE EN VRIENDELIJKE SERVICE

IN EERSTE INSTANTIE PROBLEEM MET POMP MAAR WERD OP EEN ZEER VRIENDELIJKE, DESKUNDIGE EN SNELLE MANIER OPGELOST

Vlotte en goede levering

Vandaag jacuzzi besteld, gevraagd om levering 2 dagen later ipv de volgende dag. Geen probleem voor Toppy. Bezorging is heel netjes. De pallet wordt exact neergezet waar je wilt.

Top(py) bedrijf

Ik heb nog maar zelden zo'n goeie service meegemaakt. Het bestellen ging makkelijk, en nadat ik besteld had was de communicatie met updates zeer goed en ook de verzendmail was heel leuk gebracht. Na ontvangst bleek mijn aankoop niet geschikt voor mijn doel en heb ik een reactie gevraagd bij de klantenservice (ks). Zij reageerde supersnel en het antwoord was ook duidelijk en naar tevredenheid. Uiteindelijk is na opnieuw contact met ks er voor mij al een retouraanvraag ingediend, waardoor ik alleen nog de retourbon hoefde te printen. Echt goed gedaan en hiermee maak je fans van jullie bedrijf!

Prima zaak

Gebeld voor informatie over enkele apparaten en uitstekend uitleg gekregen en verwezen naar de juiste informatie. Besteld en alles naar behoren en compleet geleverd. Erg tevreden met mijn aankoop!

Super service

Super service