Zoals het moet

Goederen correct en tijdig geleverd. Goed verpakt.

Perfecht

Top, snelle levering

Bestelling valt tegen

Ik had geurtjes besteld voor in de jacuzzi, maar moet er zoveel indoen ( tov eerdere flesje) dat je zo het flesje leeg hebt, komt bijna geen geur vanaf, vorige bestelling flesje vele malen beter en hoefde maar een paar druppels in. Led-lampje zeer tevreden over. Snelle bestelling/levering zeer positief.

Toppy snelle service

We hadden een luchtbed besteld en de bestelling ging super snel. Een dag later al in huis. Toppy Service!!

snel en netjes verpakt.

Snel en netjes, direct geleverd.

Eerste bestelling en zeer goed ervaren

Eerste bestelling en zeer goed ervaren

Zeker Toppy

Duidelijke website en razendsnelle verzending. Erg fijn dat je tijdens koop en levering erg goed word geïnformeerd. Succes voor 2021

De kogelkranen van Kokido zien er al goed uit.

Heb de producten goed ontvangen en zoals altijd bij Toppy perfect geleverd in een doos met extra luchtkussentjes die ervoor zorgen dat alles op zijn plaats blijft en niet beschadigd geraakt tijdens de verzending. De kogelkranen en de rvs slangklemmen zien er kwalitatief goed uit maar kan ze nog niet testen omdat zwembad nog niet opgebouwd wordt.

Helemaal Toppy

Snelle levering. Krijgt wat je besteld

Alles goed

Snelle verzending

Alles was tiptop in horde

Leuke hervarin

Bij navraag over een product welke uitverkocht stond vermeld, de informatie gekregen dat het slechts tijdelijk niet beschikbaar was. Later alsnog kunnen bestellen en inmiddels ontvangen. Top.

Eenvoudig om te bestellen snelle levering bedankt

Perfecte Service

Best een duur product gekocht (Astral BlueConnect Plus) om de waardes van de waterkwaliteit te meten. Omdat het niet helemaal lekker werkte na een half jaartje terug gestuurd met de vraag om het product te beoordelen. Zonder gemor of getouwtrek ruilt Toppy hem om voor een nieuwe. Perfecte service!

Top!!! Snelle levering en afhandeling retour

Ik ben zeer te spreken over toppy en ga er zeker vaker bestellen.

Snelle en correcte levering,verpakking beschadigd

Verpakking was op enkele plaatsen gescheurd. Inhoud was intact. Probleem werd opgelost met een tegoedbon.

duidelijk, snel, prima verpakking en verzending.!!

Zeer uitgebreid assortiment voor mijn hobby "VIJVER en VISSEN" Uitstekende voorlichting op de site en per telefoon. Stipte levering van het bestelde product en correcte bezorging!

Perfecte levering en snel!

Goede producten

Snel geleverd en producten zijn toppie

Alles prima

alles heel goed

echt heel goed en niet duur

Goede producten en snelle afhandeling, we zijn heel tevreden!

alles in orde

product werd goed en vlot geleverd

Gewoon TOPPIE

Wij gaan nog bestellen