Super geholpen door Robert van klantenservice! Zeker een dikke pluim!

Ik had best veel vragen over mijn zwembad en ik ben netjes geholpen tot ik het helemaal begreep er werd niet moeilijk gedaan om maar zo snel mogelijk van mij af te zijn. Mijn waardering is groot voor deze winkel!!

Zeer correcte en snelle levering van bestelling. Volgen van de zending zowel intern als extern waren prima

Betrouwbaar, prima prijs/kwaliteit, vlotte levering!

Een aanrader! Een terrasverwarmer besteld, deze werd vlot geleverd. Helaas bij levering was de terrasverwarmer beschadigd. Na contact met de zeer vriendelijke klantendienst werd de verwarmer onmiddellijk vervangen. Twee dagen nadien werd een nieuwe terrasverwarmer geleverd. Een zeer positieve ervaring!!

Product voldoet prima

Duidelijke site, snel geleverd

Prima, klantvriendelijk, duidelijke site, snel geleverd

Ondanks corona drukte en kerst drukte snel geleverd

Snel geleverd, toppy ;)

top goed geregeld

goed op de hoogte gehouden en ook het tijdstip van brengen top.

heel goed !

Snelle levering, goed verpakt! top

Snel geleverd!

Duidelijke site veel info Telefonisch contact snel en doeltreffend

Toppy

Ondanks feestdagen en drukte twee bestelling tegelijk en snel in huis.

Prima bedrijf

Snelle levering het was toppy.

Alles perfect verlopen

Vlotte levering

Prima ervaring

perfect

besteld, track en trace gekregen en pakket ontvangen, snel en goed!!!!

Snelle levering! Mooie kwaliteit

Kwaliteit goed!

Alles perfect verlopen proficiat

Snel en correct

Alles netjes op tijd geleverd en dat met voor de feestdagen. Mooi. Kwaliteit was ook top!!! Gr

Pokon Tegen Schimmels concentraat 180 gr (3x60 gr spuitzwavel) Prijs was goed, niet te duur. Verzending was goed, niet te traag en niet te duur. Verpakking was prima.

Alles is verlopen zoals aangegeven, toppy dus

Iets gezocht en gevonden voor een goede prijs en het is geleverd zoals het beloofd is, ook in deze " moeilijke " tijd. Toppy !

Toppy

Zeer goeie service prijs kwaliteit

Uitstekend!!

Snelle levering zoals beschreven, dus uitstekend!

Super snelle levering

Ik bestelde een product wat ondanks de drukte bij postnl toch op tijd is geleverd het product voldoet voledig aan mijn verwachting en was voor een redelijke prijs.

Zelfs in kersttijd stipte levering !

Zelfs in kersttijd stipte levering !

De Kempkens 2100

5465PR Veghel