Super !

Alles is heel vlot verlopen, ondanks de drukte die er momenteel is !

Toppiejoppie

Bestelling snel ontvangen en prima product.

Top levering

Prima product en voldoet aan verwachtingen en omschrijving

Op tijd geleverd goed verpakt In een woord top

Prima service keurig afgeleverd

Zoals altijd snelle en accurate service

Op tijd geleverd ondanks drukte

Skimmer for pool

Perfect product, the delivery was quick

De bestelling op 17 dec was correct binnengekomen volgens de mailing. Op 23 dec heb ik laten weten dat ik nog steeds geen bericht van een verzender had gekregen. De bestelling is op 24 dec alsnog verzonden. Op 28 december had ik de bestelling binnen. Foutje kan altijd en al het mogelijke is gedaan om de bestelling zo snel mogelijk bezorgd te krijgen.

goede levering

Bestelling heel vlot verlopen

Heb wel net mail gestuurd om te ruilen voor een andere dat hopelijk meer warmte geeft. Op het antwoord hiervan zijn we wachtende. Waarschijnlijk door de drukte van de feestdagen.

Gewoon helemaal toppie

Toppie !!

Vlotte en correcte levering en suuuper snel !

Heel vlot bestelling kunnen kunnen plaatsen en zeer vlotte levering volgens afspraak

Prima bedrijf, top!

Vanaf de bestelling tot aan de bezorging is alles perfect, makkelijk en snel verlopen! Ik ben uiterst tevreden; waren alle bedrijven maar zo!

correcte levering

Eerste bestelling. Alles correct verlopen.

Snel

De bestelling was er snel en was duidelijk kwa gebruik.

Het juiste product met een snelle levering

Supersnelle levering top

Snelle bezorging en vriendelijke klantenservice

Ondanks vertragingen vanwege de corona drukte, is mijn pakket na 2 dagen bezorgd.

Topservice

Top verzending. Altijd binnen de 24u antwoord op de gestelde vragen. Goede communicatie voor orders en verzending.

TOPPY

Geweldige snelle levering. Na het bestellen de volgende dag al in huis. Zelfs met de kerstdrukte. Nogmaals TOPPY TOPPY TOPPY

Alles was weer Toppy besteld, geregeld, ontvangen

Zoals eigenlijk altijd bij elke bestelling, vlot geleverd ondanks de drukte, en zelfs toen er een item vergeten was, direct nageleverd en opgelost.. top bezig!

Juist perfect

Perfect, Proficiat !

Goede en snelle levering. Belooft is belooft.

Voor de eerste keer altijd even wennen en afwachten en zoeken of dit niet een "SPOOK" adres is. ( Dus wel betalen .niet leveren). Alles goed gegaan. Zal zeker vaker zelfde producten kopen. Ook aanverwante artikelen.

Hulpstukken

Alles is perfect verlopen