het is inderdaad toppy, snelle en nette levering.
Top Harrie! Er lopen een paar snelle jongens in ons magazijn! Maar ook op kantoor hebben we een stel creatievelingen die het volgende hebben bedacht voor sinterklaas en de feestdagen! Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand. 🎁
Snelle levering keurig verpakt
Mooi geel doosje he?! Trouwens, mocht je sinterklaas vieren en absoluut geen kei zijn in gedichten, dan wil ik graag het volgende belichten: 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
Perfect product. Zeer snel geleverd
Heel veel plezier ermee en we zien je graag terug Wim! 😁
Ik bestel vaker bij toppy. Altijd toppie geregeld. Helaas dit keer vergeten de kortingscode toe te voegen tijdens bestelling. Even een mail naar klantenservice en werd alsnog geregeld. Toppie service van toppy
Ha Chris! Vaste klanten verdienen die korting altijd! Ik zie dat Sem het al met je verrekend heeft! Super! 😁 Tot de volgende keer!
Originele beoordeling
Ik bestel vaker bij toppy. Altijd toppie geregeld. Helaas dit keer vergeten de korting op te voeren. Misschien als tip dit automatisch toe te passen bij vaste klanten
Toppy verkoopt een zwembadpomp geretourneerd door een andere (waarschijnlijk ontevreden) klant "in volledig nieuwe staat, enkel met geopende doos". Bij levering blijkt een onderdeel van de pomp beschadigd te zijn en is Toppy niet in staat dit te repareren. En vlak voordat ze een nieuwe pomp met een kleine korting voorstellen wordt de prijs verhoogd met 100 euro! Dus Toppy verkoopt enerzijds een waardeloos product en levert naderhand ook nog eens waardeloze service. Totale afrader !
Ha Raoul, Ah shit ik ben bang dat er dan sprake was van transportschade. Ik zie ook dat je al contact hebt gehad met mijn collega van de klantenservice en het geld zal snel weer op je rekening staan! Ik snap dat je je bedrogen voelt, maar dat is echt niet onze bedoeling geweest. De prijs is niet 'expres' verhoogd voor jou. We houden onze concurrentie in de gaten met wat zij doen met prijzen en speciale acties. Waarschijnlijk is onze prijs eerst omlaag gegaan omdat een andere aanbieder een speciale actie had. Wanneer deze over is gaat de prijs automatisch ook weer omhoog. Sorry! Groetjes, Pleun van Toppy
Kwaliteit van de geleverde onderdelen is minder. Thermometer heeft al een zwaar leven gehad, vloeistof in het buisje is verdeeld over vijftal plaatsen en komt niet samen. Kokido verzwaarde bodemzuiger met zijborstels heeft volgens mij geen verzwaarde structuur. Bestaat louter uit plastic en heeft bijna geen gewicht (zweeft over de bodem).
Ha Willy! Een bodemzuiger die de bodem niet raakt... Dat is net zoiets als een mes die niet snijdt.. Daar heb je dus helemaal niks aan. Heb je al contact gehad met de klantenservice? Stuur je probleem even naar: [email protected]. Daar wordt het opgepakt door iemand die er verstand van heeft! Zij kunnen even kritisch met je meekijken en anders mag je het altijd kosteloos retour sturen. Groetjes, Pleun van Toppy
Fijn Ronny! We hopen je weer terug te zien!
Alles goed geleverd , top
Jij bent zelf Top!
de bestelde pomp bleek geen 40 mm slang aansluiting te hebben . na melding hiervan bood het bedrijf mij aan als service een tule -aanpassing voor mij te bestellen en te leveren.
Goed dat je contact op hebt genomen met de klantenservice! We doen er altijd alles aan om te helpen! We hopen je vaker terug te zien!
Bestelling altijd erg snel en compleet binnen
Top Ben! Trouwens, mocht je sinterklaas vieren en absoluut geen kei zijn in gedichten, dan wil ik graag het volgende belichten: 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
Super service met kwaliteit spullen !
Frederik, dankjewel!! Trouwens, mocht je sinterklaas vieren en absoluut geen kei zijn in gedichten, dan wil ik graag het volgende belichten: 🎁 Toppy's gratis rijmservice: Heb je nou een cadeau bij Toppy gekocht maar is je gedicht echt een gedrocht? Laat dat dan even weten en mail mij een reactie, dan komen wij snel in actie! Van zwembaden tot jaccuzi’s en van fietshelmen tot snoeischaren, Ik zal je ‘t gehele assortiment besparen… Wij kunnen er uren over praten dus ook wel rijmen zal ook wel lukken, En daar kun jij nu de vruchten van plukken. Dus.. gedichtje nodig, maar bij de start al direct gestrand? Toppy helpt je uit de brand.
Had graag duidelijkere foto, omschrijving van beide kanten van hoes. Warmtepomp staat op plaats waar ze vooral tegen vriezen moet beschermd worden, waar nooit zon komt.
Hey Greet, Ho wacht, dat gaas in je afdekhoes voor de warmtepomp zit er niet voor niets! Deze zorgt er namelijk voor dat het niet te broeierig daarbinnen wordt. Anders gaan er in de winter kleine insecten inzitten en die lopen dan je warmtepomp in. Dat is niet wat je wil! Ik hoop dat je na deze uitleg je mening bijstelt over je gekochte winterhoes en over Toppy! En anders is het retourneren altijd gratis! We hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Pleun van Toppy
Originele beoordeling
Zocht winterhoes voor warmtepomp. Deze hoes is langs 1 kant met gaas. Was niet zichtbaar op foto. Vervelend had 5 euro verzendkosten betaald. Ga me niet nog eens bezighouden met terug te sturen en weer kosten betalen. Ik bestel nooit nog íets via jullie.
10 weken na bestelling is het zeil geleverd. Materiaal van het zeil is ok maar de bijlgeverde grondpinnen om vast te maken in de gazon zijn veel te klein en te licht(hier kun je nog geen speelgoed tentje mee vast zetten ,heb 8 spiraalpinnen gaan bijkopen om zeil vast te maken in de gazon.Ik weet dat jullie dit zeil niet zelf maken ,maar dit moet je echt wel melden aan de leverancier .
Ha Els, Na veel reilen en 'zeilen' bij de leverancier is er duidelijkheid. Er viel even helemaal niks mee te bezeilen. Maar morgen heb je hem binnen! We hebben de leverancier ook verteld dat het morgen dus een belangrijk ritje wordt en dat ze je zéker niet mogen overslaan. Dus Els, bedankt voor je engelen geduld en excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Hopelijk kunnen we het later goed maken!
Originele beoordeling
Heb op 02/09/2020 een winterzeil op maat voor zwembad besteld ,ook op 02/09/2020 volledig betaald ,tot op vandaag 10 weken na bestelling nog geen bericht van levering.
Product van goede kwaliteit
Supersnelle en correcte levering van een uitstekend product.
Toppy
Bestelling 2 dagen later in huis top
Sinds lang op zoek naar "dimmer" voor Oase vijverpomp. Eén keertje bij andere leverancier besteld (prijs X3!) en nu toevallig aanbieding bij Toppy gevonden. Dimmer werkt perfect in combinatie met pomp en het debiet is nu "winterklaar" afgesteld!
Correcte afgesproken prijzen, service na levering en snelle levering. Top voor Toppy en de partners.
Prima advies voor de aanschaf van Warmtepomp en zandfilter. Snelle levering, zeer snel antwoord op vragen en klantvriendelijk. Warm aan te bevelen
Zoals steeds een snelle en correcte levering.
zeer eenvoudig om te zoeken wat je nodig hebt, eenvoudig te bestellen en te betalen en zeer snelle levering.
Was het leven altijd maar zo makkelijk he Jan!
zoals reed van toppy gewend bestellen afrekenen en snel in huis netjes verpakt en dik in order
Mop mop gas erop! Zo heb jij meer tijd om leuke dingen te doen #dastoppy
Slechts twee dagen na bestelling al geleverd en product conform beschrijving website, een tevreden klant!
David aka tevreden klant, Fijn dat je ons gevonden hebt! We zien je graag terug! Super bedankt voor je beoordeling én bestelling!
De Kempkens 2100
5465PR Veghel