Correct geleverd

Snelle correcte levering

Supersnel

Snel eenvoudig besteld

Fantastische service

Zeer goede service, antwoord op mijn vragen via de mail , vlot en netjes beantwoord, zeer tevreden, kom zeker bij Toppy terug ...... Gr. Mieneke Koppe

Snelle en goede service...

Nobody's perfect. .

Zoals steeds alles snel ontvangen!

Snelle levering van mijn producten

Product zo als beschreven goed koper als bij andere aan bieders en zeer goede fiets helm

Beter kon het niet.

Contact vooraf over al of niet beschikbaar zijn van motor was heel efficient. Ondanks mijn late bestelling mocht ik het pakje de dag nadien ontvangen. Vriendelijk, perfecte timing, correcte info, zeer goede prijs en goed materiaal. Gratis levering. Gewoon TOP(PY)

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Goed verpakt. Top.

Super, keivlugge levering , heel tevreden

Goede uitleg producten, keurige levering

Toppie

Netjes verpakt, goede prijs, snel

Goed geregeld

Echt een topper dieToppy

Gewoon Toppy!!!

Snelle levering goede communicatie in een woord Toppy!!

Excellente informatie, prima service, echt TOPPY

Al meerdere spullen besteld voor tuin en zwembad. Altijd eerlijke en gedegen voorlichting. Prima service. Laatste aankoop was een Zenit 10 robot voor reinigen van zwembad. Wat een mirakel: heel ijverig en klaagt niet over koude vingers.

Snelle levering fijne producten

Snel geleverd, had filters nodig voor me jacuzzi en een lekker geurtje voor erin te doen

Snel en prima verpakt

Prima gedaan snel goed en goed verpakt

Goed verzorgd, maar nutteloos product.

Beetje een teleurstelling. Het product is gemaakt voor de Amerikaanse vijver/zwemvijver bezitters. Dit was niet duidelijk aangegeven. Gelukkig mogen wij het bestelde voorfilter terug sturen naar Toppy. Er werd mee gedacht daarom alleen al zullen wij zeker weer graag terug komen bij deze site.

Zeer slecht

Ik heb een product besteld en krijg een ander model. Ik heb het terug gestuurd en nu na 6 weken en vele malen bellen heb ik nog steeds mijn geld niet retour. Wat een waardeloze service.

Toppy

Vlotte bestelling. Geleverd op dag en tussen de uren die waren doorgegeven. Het product voldoet ook aan onze verwachtingen. Dus alles was toppy.

uitstekend

duidelijke website, snelle en accurate levering en een goede prijs.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Alles oke

Perfekt

Perfecte levering,met een goed product

De Kempkens 2100

5465PR Veghel