uitstekend

Ik ben heel tevreden, de bestelde goederen zijn prima en werden zeer zeer vlug geleverd.

Duidelijk

Reageren op je berichten als je vragen hebt en komen hun afspraken na.

Snel bezorgd, zeer scherpe prijs

Ik zocht online naar een bepaald type terrasheater. Ik kwam hierbij bij Toppy terecht, met grote afstand de goedkoopste! Verdacht goedkoop bijna... Ondanks negatieve recenties online besloot ik de gok te nemen en bij Toppy te bestellen. De dag erna werd de heater geleverd, keurig zoals het hoort. Van mij dus een dikke 10 voor Toppy!

vlug en proper geleverd

Toppy heeft uitstekend gehandeld bij de omruil zwembadstofzuiger

Prima afwikkeling. Snelle afwikkeling

Snelle levering en een topproduct voor het water op peil te houden van onze jacuzzi!

Goede prijs kwaliteit

Snel en efficiënt

geweldig

alles netjes geleverd.

Snelle verwerking en snelle levering, de vissen zijn content !!!!!

Goede ervaring zoals de vorige keer snel en wel.

Gedeelte zeer vlug geleverd, de rest weet ik niets van na 10 dagen

Ik kan begrijpen dat een artikel niet binnen is maar laat dan tenminste weten wanneer wel geleverd wordt anders lijkt het alsof ze het vergeten zijn.

Snelle levering en top produkten

Ik wilde een heater bestellen en werd geattendeerd op accessoires voor erbij. Daardoor heb ik besloten de heater en een standaard te kopen. Dat is echt een super idee omdat deze nu overal naar toe kan worden verplaatst. En ophangen kan altijd nog.

Topproduct voor een topprijs!

Zeer snelle levering. Pomp onmiddellijk geïnstalleerd en het water blijft glashelder!

Perfect op tijd proficiat

Alleen maar goede ervaringen bedankt!

Supperservice

Zeer tevreden van jullie service en ondersteuning.

Alles goed en snel ontvangen.

Al meerdere dingen bij Toppy besteld, steeds vlot geleverd en de artikelen zijn van goede kwaliteit.

Een fijne website met een goede service

Een hele goede en vriendelijke nazorg als er even iets niet is goed gegaan bij een bestelling. Een echte aanrader

In één woord: fantastisch

Bestelling en levering zeer correct. Vandaag besteld, morgen geleverd was top!

Snelle en goede levering

bestelling is keurig afgeleverd

Top !

Alles correct verlopen !

De bezorger was er voor het bericht waarin de bezorging gemeld werd

Ik werd verrast door de bezorger. Hij stond om 7:45 voor de deur. De melding dat er vandaag bezorgd zou worden kreeg ik om 7:53. Voor de rest was alles prima in orde.

Snel thuis

Alles goed geregeld

Super snelle en correcte levering

Mijn warmtepomp en leidingwerk werd super snel geleverd... volgende dag stond alles al mooi voor de deur ... dankjewel voor de snelle service , daar kunnen anderen nog veel van leren

De Kempkens 2100

5465PR Veghel