het beste webshop

een geweldig personeel die steeds ter hulp staan voor de klant bedankt

Super snelle levering.. heel tevreden

super snelle levering.. nu wachten op installatie door refundactie

Het was jawel TOPPY

correct volgens afspraak

Snel, goed en correcte prijs.

De duidelijke website bracht me snel bij het gewenste product. Bestellen ging vlot en de levering was helemaal in orde, en dit voor een concurrentiële prijs. Niets op aan te merken dus.

ik vraag, jullie draaien, kortom perfect.

Goede beschrijving op de website zodat ik weet wat te bestellen en tijdige levering. Niets op aan te merken. Toppy!

Supergoede service!

Bestelling geplaatst, betaald echter na enkele dagen nog niets ontvangen. Gebeld met de klantenservice en uiteindelijk het product keurig netjes ontvangen met zelfs een compensatie voor de vertraagde levering! Top service en ook belangrijk, top product!!

Nog niets ontvangen

Reeds een week aan het wachten

Kwaliteit/prijsverhouding product en Snelle service is uitstekend

Op de website kon ik heel goed vinden wat ik nodig had. Dit ging over een Telescopische elektrische heggenschaar. Merk Gardena. De prijs was het laagste voor dit product en de service was voortreffelijk Zondags besteld en de volgende dag 9.30 u via postnl bezorgd. mijn volgende product staat al op de verlanglijst.

Alweer TOPPY

Mijn bestellingen waren binnen de 24u thuis geleverd ! De bestelde UV-C lampen voor de vijver waren degelijk ingepakt zodat ze niet beschadigd konden worden ! Dikke merci aan het TOPPy-team!

hele maal tevreden

hele maal tevreden

Stuk is stuk en garantie is garantie, geen gezeur. Top(py) zaak.

Eenvoudige bestelling. Snelle levering. Goede prijs.

Uitstekend.

Snel en makkelojk te bestellen

Super bedrijf!!!

Toppy

Topservice en aftersales

Mooie inverter gekocht maar door eigen toedoen wat problemen met de aansluiting. Fantastisch geholpen door de klantenservice, dank Wouter en geheel kosteloos vervangend onderdeel ontvangen. Net dat stapje meer, klasse.

Alles keurig op tijd in huis

De opblaasbare kayak bevalt prima, merk aqua marina, tomahawk 2 persoons, er zat geen lijm bij het reparatieset’ wat voor lijm hoort hierbij?

goede service

snelle service, goed verpakt, snel geleverd, goed materiaal

Keurige service

Netjes te woord gestaan toen ik uitleg nodig had over een artikel. Mevrouw aan de telefoon toonde ook zelf initiatief. Zeer vriendelijk. Levering gebeurde exact volgens track and trace.

Uniek

Één top service - zeer goed advies - een echte aanrader. Enigste minpuntje is PostNL die heeft mijn pakketje bij de buren geleverd alhoewel ik thuis was

Vlotte afhandeling

's Middags besteld, 's anderendaags geleverd. Alles afzonderlijk verpakt.

vlugge levering ok

jammer eerste levering borstel stuk maar vlug vervangen

top

toppy levert snel goed goed bedrijf top

knap

knap , snelle levering , correct

Super service

Bestelling geplaatst dag erna geleverd zoals beloofd

De Kempkens 2100

5465PR Veghel