Altijd prima.

's Avonds besteld, volgende dag 's middags in huis. Toppy doet wat ze belooft. Prima produkten tegen de beste prijs.

levering nooit toegekomen

Levering nooit toegekomen. Van klantendienst heb ik maar bitter weinig hulp gekregen. Alleen een mail van "ga kijken bij je buren..." Ik ben op aangegeven lever dag altijd thuis geweest. Ik vrees dat chauffeur van POST.NL ook een zwembad heeft ... Ondertussen mijn producten elders anders besteld.

TOP !

Correcte afspraken. Snelle levering.

Vlotte afhandeling goede prijzen

Perfect verlopen

Verzending werd 1 dag later geleverd maar geen probleem

Goede prijs en snelle afhandeling. Alles zoals beschreven bij de aankoop. Toppy

Altijd en alles correct afgehandeld van bestelling tot levering.

Af en zonder problemen.

TOP

heel snel en correct

Goede filters

Snelle levering Compleet Netjes verpakt

De beste voor zwembadartikelen

Goede website & topservice

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Toppy en ben er zeer tevreden over.Goede informatie over de levering en artikel goed op tijd ontvangen...Toppy

makkelijk besteld en vlot geleverd.

prima verlopen

uitstekend verzorgd, jammer van de onnodige grote verpakking

Goede producten, slechte klantenservice.

Medewerkster aan de telefoon kon geen antwoord geven op de meest simpele vragen. Terug gebeld worden duurt erg lang.

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering!

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Dik in orde

Snel en keurig geleverd prijs oké goede kwaliteit zwembadzout

Doen wat ze zegen

Alles prima afgehandeld!

Prima website

Het bestellen gaat heel gemakkelijk en het wordt heel snel geleverd. Toppie Toppy !

Fout maar goed hersteld

Bestelling helaas incompleet geleverd, na contact met klantenservice volgende dag ontbrekende artikel alsnog ontvangen. Toppy

Toppieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Alles volgens belofte, bestellen en twee dagen later in huis en nette prijs.

Topservice

Snelle levering van een goed product aan een mooie prijs

Alles werkt perfect

Beschrijving klopt

Ongelofelijke service! Het bestaat nog!

Mijn aankoop was helaas niet helemaal goed. Paste niet zoals ik dacht. Ik hoefde het niet retour te sturen!! Kreeg de betaalde kosten gewoon terug!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel