Bestelling en levering zeer vlot verlopen, top

Bestelling en levering zeer vlot verlopen, top

Snelle service.

Betrouwbare webwinkel, snelle bezorging

Alles mooi op tijd geleverd Knappe service

Toppie

Alles ok . reeds veel afkoeling in deze warme periode

super

snelle en correcte levering

top !

snelle levering !

Open en eerlijk

Alles zeer goed verlopen

Jacuzzi besteld op zondagavond en werd op dinsdagochtend al geleverd. Alles was tip top in orde

uitstekend!

snelle levering, ook snel met reageren mbt vragen, helemaal tevreden!

Voortreffelijk

Op tijd geleverd zoals beloofd

Op tijd geleverd met de juiste info. Antwoord op mij bijkomende vraag O.K.

mijn zak zwembadzout was er binnen 2 dagen heel snel

da's Toppy

Correct geleverd. correcte prijs.

Cheap, quick and easy

Great choice of products at very competitive prices. Quick and free shipping. Easy to order.

Prima product en vlotte levering

Product conform verwachting. Snelheid en kwaliteit van levering boven verwachting. Op website stond tijdens weekend dat bestelling werd verwerkt, daarna ineens afgerond zonder info wanneer geleverd zou worden. Tip om hier meer duidelijkheid over te geven. Voor de rest zeer tevreden!

Perfecht een aanrader

Alles correct een aanrader

Ging super de bestelling Zal er meer gaan bestellen

Vooral toppy in het afschuiven van verantwoordelijkheid

In mei heb ik een filterpomp gekocht voor het zwembad. Binnen de maand stelde ik vast dat de pomp na enkele dagen aan 1 stuk gedraaid te hebben, bij een buitentemperatuur van meer dan 30 graden overdag, gedurende 10-15 seconden uitvalt en daarna terug start om vervolgens na een 20-30 seconden weer uit te vallen en zo verder. Ik heb de pomp uitgeschakeld en de volgende dag terug opgezet en de pomp werkte terug normaal tot de volgende hete lentedag. Kontakt opgenomen met Toppy. Bij de eerste mails leek men te willen helpen, maar stelselmatig werd de fout bij mij gelegd. De pomp zou droog gedraaid hebben. Nochtans ben ik 100% zeker dat dit niet gebeurd is, maar bij Toppy blijft men volhouden van wel. Ik heb gevraagd om de defecte pomp te ruilen onder garantie of beroep te doen op het retourrecht maar daar wil Toppy niet op ingaan. Toppy kiest echter voor een rondje pesten: ik mag de pomp binnensturen voor nazicht en dit tijdens het zwemseizoen. Het verloop is voorspelbaar: je stuurt de pomp op, is een hele tijd weg (ondertussen niet zwemmen), pomp komt terug (al dan niet nagekeken?) met de melding dat alles in orde is (de pomp werkt immers, het voorval is enkel opgetreden op 2 hete zomerdagen na lange tijd draaien). Vervolgens kan je nog wat verder mailen en dit duurt zolang tot het retourrecht voorbij is en je het op termijn opgeeft. Ik kan immers niet bewijzen dat de pomp niet drooggelopen heeft, net zo min als Toppy kan bewijzen van wel, maar dat doet niet ter zake want hun woord is wet... en de wet is bij Toppy blijkbaar verzaken aan je verantwoordelijkheid als verkoper. Dit was mijn eerste en ook de laatste aankoop bij Toppy. Aan opgeven denk ik nog lang niet.

Goede service!

We hebben een zwembad gekocht. en alle toebehoren. Alles prima verlopen en telefonisch ook erg behulpzaam

hele snelle levering,zaterdsg besteld maandag binnen, super blij met ons zwembad.

Gewoon doen wat ze beloven.TOPPY

Duidelijke site .goede info en vlotte levering Dat zie ik graag

snel !

correcte levering

super

supersnelle leverlng democratische prijzen goede website

Super service. Bij laatste bestelling was er iets stuk en twee dagen later werd mij een nieuw toegestuurd. Super bedankt !

COMMUNICATIE VOOR VERBETERING VATBAAR

Ik heb geleerd dat de service bij Toppy prima is wanneer het product op voorraad is. Indien dit niet zo is, laat de communicatie te wensen over. Ik ben blij verrast hoe positief ze dit proberen te verbeteren!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel