Slordig

De bestelling onvolledig en in stukjes gekregen.

Uiteindelijk uitstekend verlopen

Uiteindelijk, na een klein manco alles snel en adequaat opgelost. Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Frans Everaerts

Topservice

Topservice en snelle levering

Men doet wat men beloofd. Keurig afgeleverd.

Snel en goed antwoord over info en correcte leverdatum

Levering en communicatie zijn toppy!

Vlotte manier van bestellen, goede en correcte opvolging en levering... dus Toppy

Keurig en op tijd

Keurig en geleverd zoals aangekondigd.

Conform verwachting geleverd

Geen bijzonderheden. Conform verwachting geleverd. Altijd lastig of dat dan 5 sterren is, echte beoordeling kan ik past geven als iets mis is en hoe dit wordt opgelost.

Perfecte service

Sup besteld, erg snel geleverd. Helaas ontbrak de leash in verpakking. Na snel en goed contact met klantenservice werd deze nagestuurd. Deze moest echter wel vanuit producent in Frankrijk verstuurd worden waardoor het al met al wat te lang duurde voor alles compleet was.

Heeeééééel snelle levering

Uitstekend Toppy

zeer goede ervaring en prima levering

Okidoki toppy

Zeer goed en snel .

Snel en binnen beloofde tijd

Top ervaring: eind van de middag bestellen en de volgende dag het pakketje netjes verpakt ontvangen!

Toppie

Ik had een nieuwe ledlamp voor in mijn jacuzzi die na 3 weken ineens dienst weigerde, na een mail hierover werd er gelijk de volgende dag een nieuwe opgestuurd. Ik vind dit echt een top service.

top

zoals het moet zijn

Toppy service

Makkelijk bestellen , vlotte levering en super service bij retourneren, echt TOPPY.

Men doet wat men beloofd

Aangegeven is volgende dag levering. En zo geschiedde. Toppy!

alles top

niets negatiefs te melden

Alles zonder problemen verlopen

Correct en op tijd

Prima service en goede produkten

Bij Toppy prima keuze, prima kwaliteit, snelle levering.

Ik heb bij Toppy gevonden wat ik nodig had, een een redlijke prijs en van gode kwaliteit. De levering was snel, de volgende dag was het al geleverd en kon ik de stukken monteren. Prima service.

correcte levering

zie boven

Top service!

Ik had op een andere site 2 buitenlampen besteld eind april en de leverdatum werd telkens verschoven. Ik moest zelf verschillende keren mailen voor een duidelijk antwoord. Uiteindelijk bestelling geannuleerd en ik vind bij Toppy dezelfde lampen, deze werden de volgende dag aan huis geleverd! Toen er een artikel te kort in zat werd mij dat de dag nadien ook bezorgd! Zeer snelle levering en vriendelijke klantendienst!! Een aanrader

De site is heel duidelijk en de levering is prima.

zeer vlotte levering

Bij Toppy alles tip top in orde!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel