Klantgerichte en klantvriendelijke service. Toppie! ;-)

Keer op keer correcte en snelle leveringen. Wanneer er toch iets fout gaat zet Toppy dit meteen recht. Klantenservice met de glimlach. 1x cover geleverd met verkeerde afmetingen. Gratis retour mogen sturen en solar cover met juiste afmetingen werd 4 dagen later reeds (zonder meerkost) thuis geleverd. Zwembad(toebehoren) nodig? Niet twijfelen, rechtstreeks naar Toppy! Ook op de website vind je schat van informatie en tips om perfecte zwembad te kiezen en te onderhouden.

Supersnelle levering!

S anderendaags al geleverd !

Top product

Supersnel geleverd

Gemakkelijk bestellen en keurig nette en snelle levering

Gemakkelijk bestellen en keurig nette en snelle levering.

Voor het eerst besteld bij toppy zeeer snelle levering Goed verpakt Duidelijke website

Duidelijke site. Product voldoet aan omschrijving. Goede prijs en snelle levering. Tijdens hele proces via mail goed op de hoogte gehouden.

Pefect snel

Toppy

Snelle levering Goed verpakt Goed product.

In een woord Super, alles netjes ensnel geleverd

alles netjes en snel geleverd!!

kom zeker terug

service top en zeer snelle levering

Het was echt top!

Enige onduidelijkheid was bezorging, bij de ene staat voor 22.00 uur besteld, morgen in huis en ergens anders 16.30 uur. Gelukkig klopte het eerste, s avonds besteld en volgende dag in huis. En voor een scherpe prijs!

Toppy is top

Snelle correcte levering. Duidelijke site. Alles makkelijk terug te vinden. Support top chat gestuurd om te checken of het op voorraad was. Besteld en 2 dagen later geleverd. Veel beter dan andere sites waar ze product verkopen en dan nog 2 of 3 weken moet wachten omdat het net toevallig niet voorradig was..

Overzicht op de site

Prima geregeld, en aardig te woord gestaan. Fijne medewerkers.

Voor de eerste keer iets besteld. Alles prima verlopen, en ook nog de goedkoopste !

het was perfect zeer vlotte levering Top!!

Voor herhaling vatbaar

Ik had twee emmers van hpwater min en pils besteld. Het poeder van 1 emmer was voor de helft uit de emmer en in de doos en waarschijnlijk hebben we verlies van poeder, die emmer is een goed stuk minder poeder, denk toch zeker 1 derde eruit

Je zou moeten zeggen "toppy" maar was prima hoor

Gebruiksvriendelijke website- goede prijs /kwaliteit verhouding. Snelle levering - kortom prima. Kom graag terug

Altijd dik in orde!

Supersnelle levering naar België. Duidelijke website!

Alles prima verlopen.

Snelle correcte levering

Goed product en snelle levering.

Heel tevreden

Was op het aangegeven tijdstip bezorgd

Heel goede en snelle levering

Was nog sneller hier dan verwacht top geregeld

De Kempkens 2100

5465PR Veghel