Goede en snelle levering

Zwembad tegels besteld. Snel geleverd en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

telefonisch niet bereikbaar...

wij vinden het heel jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn... vanwege de prijs toch bij jullie besteld maar het zou minder tijd vergen als jullie in deze tijd juist iemand een functie aan de telefoon zouden gunnen... er zijn genoeg mensen die zoekende zijn en jullie doen goede zaken.... dus....

Toppy verlopen!

Snel en goedkoop

Zeer goede service

Alles zeer goed en snel afgehandeld.

Snelle levering, toppie

Prima. Goed product, snelle levering, redelijke prijs

Al eerder hier besteld. Ook nu: goed product tegen concurrerende prijs en al de volgende dag in huis. Alle onderdelen naar de klant toe dus op orde!

Toppy = floppie

Een Intex zwembad besteld met als extra accessoires een solar dekzeil en extra filter. De accessoires werden snel geleverd. Het zwembad? Na 2 weken en 3 mails kreeg ik pas de melding dat dit niet meer leverbaar was. Dubbele bestelling? Dat was de uitleg. De bestelling werd door hen geannuleerd en er werd onmiddellijk een creditnota opgemaakt. Verder? Niets meer. Er werd geen enkele moeite gedaan om een alternatief voor te stellen.

geweldig als gewoonlijk.

n.v.t.

Besteld en volgende dag al thuis. Netjes verpakt

Helder, duidelijk, snelheid, correct, dus TOPPY.

Helder, duidelijk, snelheid, correct, dus TOPPY.

Goede ervaring heel vlotte levering, super

Supersnelle levering,geweldig!

Supersnelle levering van mijn bodemput naar België.Hier wil ik zeker nog mee bestellen

De bestelling kwam zeer snel binnen. Helaas werkt het apparaat niet maar dat is nu in behandeling dus hopelijk snel opgelost. Goed contact met klantenservice vooralsnog.

Toppy is top

Een heel aantal bestellingen gedaan voor een zwemad. Levering is doorgaans heel snel. Ik heb ook een retour gehad die heel vlot is terug gestort zonder morren. Alleen de doos doet me al glimlachen. De prijzen vallen goed mee.

Prima service, snelle levering

Uitstekent

Mijn bestelling was lekker snel binnen

Gisteren om 16.00 u besteld en vandaag om 13.00 geleverd en aan een scherpe prijs ,proficiat ben heel tevreden .

tevreden

zeer tevreden van mijn bestelling was er al na een dag zoals beloofd.

Slechte communicatie en gebrekkige afhandeling van orders

Mijn eerste order bij toppy is slecht verlopen! Grote order Geplaatst op vrijdag en op maandag en nieuwe kleine order. Nieuwe order volgende dag geleverd en eerdere order niets over gehoord. Contact opgenomen en toen bleek dat alle items op de order (die gewoon op voorraad zijn) niet verzonden worden totdat alles leverbaar is, zonder dat even aan te geven. Op verzoek van mij worden de voorraad artikelen verzonden. Bij aankomst van de goederen is de zending niet compleet. Pakbon klopt maar niet alle artikelen op de pakbon zitten in de zending. Gebeld, dat moet uitgezocht worden en ze willen een foto als bewijs. Artikel wordt alsnog opgestuurd. Artikel ontvangen, maar heel veel onderdelen ontbreken en het blijkt een retour gestuurd artikel te zijn (label van de andere klant zit nog in de kapotte en open doos die ik kreeg. Weer gebeld, moet uitgezocht worden. Uiteindelijk komt er een nieuw artikel (je betaald voor een nieuwe en krijgt een retourartikel) zoals besteld. Grotere artikelen die volgens de site een levertijd hebben van 2 tot 4 weken worden, nadat we er om vroegen, pas eind september geleverd. Dat is 2 maanden langer levertijd zonder dat toppy ons daarvan even op de hoogte stelt. Als we niets hadden gevraagd hadden we niets geweten.

Mijn ervaring is...

...dat er naar mijn ervaring wordt gevraagd, maar dat ik de bestelling nog niet binnen heb.... Dit zal ws nog wel gebeuren, maar voor deze vraag is het dan ws te vroeg. En anders is de ervaring dus, dat mijn bestelling er nog niet is... Ik moet nu kiezen voor de aanbeveling ja of nee. Ik doe voor nu ff voordeel van de twijfel.. Ja

Super service na verkoop

Bij aankoop kreeg ik zeer professionele hulp van de helpdesk om de juiste keuze te maken. Na een foute levering werd dit zeer snel en meer dan correct in orde gebracht door de klantendienst. Waarvoor dank. Toppie!

Product snel geleverd. In HEEL grote doos met veel bescherming erin.

Supersnelle levering voor 16u30 besteld dag nadien geleverd in België.

Besteld voor 16u30, dag nadien geleverd in België. Supersnel! Was een klein probleem bij de levering, klantendienst heeft dit zeer snel opgelost. Toppy!

TOP!!!

Levering uitstekend en nalevering ook en blij met onze Yaccuzi

De Kempkens 2100

5465PR Veghel