Aqua chek van Toppy

Product doet wat het moet doen . Zeer goede prijs/kwaliteit. Supersnelle levering en zeer goede service. Men antwoordt steeds supersnel op gestelde vragen!

TOP(py)!

snelle levering, geweldige service en mooie prijzen! Tot voor kort nog nooit van Toppy gehoord, maar zijn nu al booming!!

Super service

Al verschillende keren besteld bij toppy en steeds een correcte afhandeling. Snelle en correcte levering en vooral een overzichtelijke website. Top!

Vlekkeloos

Heel handig om bestellingen te doen en vliegensvlugge afhandeling. het is bijna alsof je enter drukt om te bevestigen en de bel gaat al voor de levering.

Alles netjes op tijd geleverd :)

Zal zeer zeker nog bestellen bij Toppy als ik iets nodig heb voor mijn zwembad :)

We worden gelijk op de hoogte gehouden en het word op tijd bezorgd

Snelle levering en goede service

...............

Misgelopen bestelling prima opgelost

Ik doe me normaal eigenlijk nooit de moeite een beoordeling te schrijven, maar nu vond ik het nodig om mijn tevredenheid te uiten. Er was iets verkeerd gegaan met mijn bestelling. Andere producten geleverd dan besteld. Dit werd echter door de vriendelijke klantenservice prima en snel opgelost. Top service.

Top, alweer tevreden over de levering van onze warmtepomp.

Tevreden!

Goede prijs/ kwaliteit. Vlotte levering.

Toppy heeft gedaan wat ze belooft

Keurig van bestelling tot levering track & trace.

Livraison non conforme à la commande.

J'ai commandé un jacuzzi intex 6 personnes (indiqué sur bordereau de livraison et la facture). Nous avons monté le jacuzzi et nous nous sommes rendus compte que celui-ci était prévu pour 4 personnes (196 cm au lieu de 216 cm). Le service client a été réactif aussi bien par mail que par messenger. Le retour à pris 3 jours et le remboursement a été fait en 36h. En tout, cela a pris 2 semaines pour que tout soit rentré dans l'ordre.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Toppy...? Welnee Tobbers

Op dinsdag een zwembadpomp besteld met de toezegging dat deze uiterlijk zaterdag geleverd zou zijn. Sinds woensdag al 4 keer bericht gekregen dat levering uitgesteld wordt, zonder opgave van reden. Dan toezegging dat ze met magazijn geregeld zouden hebben dat ik daar een zelfde type pomp zou kunnen afhalen. Bij het magazijn weten ze van niets en de pomp is niet eens op voorraad meer. De klantenservice is bar slecht. Je wordt aan het lijntje gehouden en ze bieden geen oplossing. Ik zit nog steeds te wachten op de teruggave van mijn betaalde geld. Met één woord: bedroevend!

Scherpe prijs, snel geleverd, met goede voorwaarden. Top!

Snelle levering van correcte bestelling

Tot noch toe kan ik zeggen dat Toppy levert wat het beloofd. Daarbij zijn de prijzen van de artikelen scherp. Een goeie reden om steeds een Toppy opzoekingetje uit te voeren als ik iets zoek!

Snelle levering van mijn bestelling. Product helaas iets minder van kwaliteit dan verwacht maar volgende dag terug gestuurd en binnen een week een vervangend product. Toppy gedaan

Toppie !

Er ontbrak 1 stuk van mijn bestelling, na 1 mailtje werd het ons de dag nadien bezorgd. Dus toppie is toppie !!

Veel keuze en goede prijs

Snelle en correcte levering

Snel en goed geleverd

Uitstekend product voor de jacuzzi

Toppy

Super snelle bezorging en ruime keus

Snelle levering, bestelling precies zoals verwacht!

Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten zijn precies zoals beschreven. Bedankt weer!

Leverdatum niet gehaald en zonder opgave gedeeltelijk geleverd.

De levering werd niet geleverd op verwachte datum. Daarnaast ontbraken er twee artikelen, dit was niet van te voren aangekondigd. Pas na verwittigen doodleuk emailtje, "klopt, dit verwachten we volgende week weer te ontvangen." Het klopte wel dat ze de volgende week werden geleverd en een emailtje op mijn review gehad, waardoor ik van 2 naar 3 sterren ben gegaan in de review.

TOP bij Toppy

Ik heb een onderwaterstofzuiger besteld en daarvan ontbrak het handvat. Het ontbrekend stuk werd mij 's anderendaags al na-gestuurd. Erg goed service ! Bedankt !

Goede service en snelle levering en bestelling was zoals vermeld dus in een woord geweldig

Alles dik in orde en zeer snel

Kan niet beter

De Kempkens 2100