Snelle levering, duidelijke site

toppy

Goede en snelle service

het was helemaal Toppy , Perfect.

helemaal goed.

Toppy Toppy

Scherpe prijzen en een snelle en verzorgde verzending ! Helemaal Toppy dus :)

Snel en accuraat

uitstekend

Alles naar wens en zeer snelle bezorging

Superfijn

Maandag besteld dinsdag geleverd zou eigenlijk 3 dagen duuren dus toppy

Vlotte aflevering

Vlotte service en correcte afhandeling

Bestellingen gaan niet goed, correcties moeizaam en duurt allemaal erg lang

De omstandigheden begrijp ik, maar er gaan wel veel dingen fout. Ik bestel dingen die in de winkel als voorradig staan en blijken toch niet op voorraad, maar hoor je pas 3 dagen later na een klacht van mij ipv even een bericht op voorhand. Daarna annuleer ik een gedeelte van de bestelling maar krijg dagen later te horen dat het toch verstuurd wordt, want het stond al klaar. Nu staan de spullen hier alweer een tijdje en moet ik er weer achteraan om het op te laten halen (anders krijg ik mijn geld terug). Als je even kon bellen, zou alles ook wat makkelijker en beter lopen. Ik zal twijfel of ik jullie nog zal aanbevelen. Ik zet hem nu nog op ja als voordeel van de twijfel...

Goede service snel geleverd

Besteld krijg bedeen mail terug van dat het geleverd wordt binnen 3.dagen maar door de drukte bij de post kan het wat langer duren maar op de derde dag.toch bezorgd . Klasse.

Helemaal top

Snelle service waar voor je geld.

zeer slecht

Ik krijg van jullie een update over een retour van de pondomatic zuiger maar het is niet de bedoeling dat ik die niet wil hebben, maar dat ik de drie niet geleverde zuigmonden ontvang.Zodat het toestel compleet is zoals die geleverd zou moeten worden!!Ik heb foto gemaild van het toestel en de alleen geleverde slangen en verlengstukken voor de zuigbuisTwee keer deze mail verstuurd waar geen antwoord op komt.Schakel die tel weer in zodat je tenminste normaal kunt communiceren,dus ik verwacht van jullie dat u per omgaande mij kunt informeren wat de status is van de manco zijnde zuigmonden

Goed advies en service

Eerst een aantal mailtjes gestuurd voor advies omtrent een Zwembad robot. Snel antwoord gekregen maar vooral advies om niet een robot maar een elektrische stofzuiger. Dit weekend was mijn zwembad weer helemaal schoon!

Gewéldig

Mijn ervaring met toppy was dan ook echt Toppy. De levering ging razend snel en ik werd goed op de hoogte gebracht waar het pakket verbleef waneer deze bij ons thuis aan zou komen. Zo blij met mijn aankoop

Ondanks Corona vertragingen zeer snel geleverd, tevreden met het product.

Snelle levering, tevreden met product

Goede prijs/kwaliteit, verzending kan efficiënter

Mijn bestelling werd in eerste instantie beschadigd bezorgd, de chauffeur van PostNL had dit zelf gezien dus heeft het pakket retour afzender gestuurd (vermoed dat dit ook in PostNL proces is ontstaan) Opzich een prima service van Toppy, die mijn bestelling al snel opnieuw hadden opgestuurd. Wat wel echt een minpunt is dat deze zending in twee dozen én met twee verschillende vervoerders is verzonden. Ik wacht op dit moment nog op het laatste pakket.

Alweer een TOPPY levering !

Prima service, prijs kwaliteit super ! Een aanrader voor iedereen...

Goed zelfs zeer goed

Snelle levering, overzichtelijke webshop!

Makkelijke webshop, snelle levering, prijs/kwaliteit goed in verhouding! Zeer uitgebreid assortiment.

bezorging bovenverwachting (binnen 24uur)

uitstekend!

Bedankt voor de snelle levering !

Zondagmiddag besteld, maandag geleverd!

TOPPY

alles perfect, super snel en netjes .et een vriendelijke glimlach thuis bezorgd

Communicatie chaotisch

1 jaar geleden bestelde ik een warmtepomp zwembad, bleek van toppy zelf een probleem te hebben, ze hebben mij een nieuwe toegestuurd maar wel een ouder model, dit jaar geïnstalleerd, werkte ook niet, na vele emails en niet telefonisch want deze ging niet door de enorme drukte heb ik wel mijn centen terug gehad, begrijpelijk dat het druk is want alle warmtepompen zijn overal uitverkocht. Jammer dat ze mij geen commerciële geste hebben gedaan voor het lang wachten, ik zit nu nog altijd zonder warmtepomp 7kw jammer maar kon geen 900 euro uitgeven. Voor de rest hebben ze tog hun best gedaan. Bedankt Toppy

Snelle levering!

Mooie prijs en snelle levering van mijn bestelling!

PERFECTE SERVICE

Alles liep naar wens, wat niet voorradig was werd gemeld, en voorstel om gedeeltelijk te versturen, werd gedaan en nalevering werd snel gevolgd. Zonder problemen, goede communicatie, goede service.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel