slecht.. niet bereikbaar en geen antwoord op mail

order van 20 mei is nog niet geleverd/verstuurt.. ze zijn niet telefonisch bereikbaar en krijg geen antwoord op mijn mail.. nu 3x mail gestuurd.. order was 1039 euro.. laatste keer toppy dus.. en hopen dat ik nog iets krijg of geld terug.. nu 10-06 krijg ik een mail of ik mijn review wil aanpassen.. maar helaas nog geen order gezien.. dus..

TOPSERVICE

Handig te vinden, makkelijk besteld. en SUPER snelle levering! topservice

Levering volgens gemaakte afspraken.

Zeer correct verpakt, kan zo tegen een stootje. Kortom een prima produkt en een prettige verpakking en aflevering.

Heel snel geleverd.

Goede opvolging via mail. Zeer snelle levering in een toch drukke periode. Vriendelijke courierdienst. En ik kreeg wat ik nodig had, onbeschadigd. Dat is het belangrijkst.

Vlot de juiste producten onvangen.

Alles snel in orde.

Toppy staat bij mijn favorieten

Goede website met veel duidelijke praktische uitleg!!

Goed geregeld

Bezorging duurde ietsje langer door de omstandigheden, maar advies over de bestelling werd snel op gereageerd vanuit hun klanten service, dus tevreden.

eerste keer zeer goed verlopen

eerste keer dat ik goederen kocht bij jullie kom zeker terug

Snel geleverd! Zeer tevreden.!!

priema verlopen

zeer tevreden

heel goed

perfecte levering

snelle levering en een goede prijs.

Toppy maakt zijn naam waar, een verdiende 10

Zocht een verticuteer voor mijn gazon, ong. 75 m2 Het laten doen was € 1006,00 Serieus geld. Ik dacht: er staat vast wel een bij marktplaats, of huren kan ook. Al met al kom ik TOPPY tegen, 2x huren ( met brengen en halen) kost net zo veel, dan een Wolf verticuteer machine kopen bij TOPPY. Ik vind het super van mij zelf (71 jaar ) dat ik de referenties zo kan opzoeken, alleen bel ik graag even, maar dat lukt met geen mogelijkheid. Op een of andere manier had ik er toch vertrouwen in. Betaald met IDAEL, lukte wonderwel, kreeg gelijk bericht dat de bestelling was ontvangen en bezorging met DPD. SUPER 10.01 uur tot 11.01 uur op zaterdag. PRIMA op tijd 10.09 uur. Nu nog uit laten pakken en in elkaar zetten, door zoon of schoonzoon, (wie het eerst op de koffie komt.)

Volledig in orde. Rap geleverd.

Keurig op tijd geleverd.

Prima zaakje. Dit was de 2e bestelling. Kom zeker terug.

Gewoon goed

Gewoon goed

Toppy service!

Snel, correct, vriendelijke communicatie en aan een goede prijs.

Goede ervaring mee

Snelle service. Was maar een deel van de bestelling toegekomen, maar na contact met Toppy is de rest snel verzonden. Ook een pluspunt is dat je heel goed op de hoogte wordt gehouden i.v.m. je bestelling!

Zeer tevreden en netjes op tijd

De hele zending was correct en na enkele dagen reeds ter plaatse. Wij zijn dus tevreden. We zijn natuurlijk wel glasparels vergeten bestellen bij de levering waardoor we dit apart zullen moeten doen. Aangezien dit minder dan 50 euro bedraagt bestaat de mogelijkheid om geen verzendingskosten te moeten betalen aub? Dank alvast bij voorbaat. Johan en Elke Fierens-Bauwens

postief

alles conform plan geleverd.

Hij is goed alleen ik heb hem te hoog besteld

Levering de dag na de bestelling, Top!

snel en correct geleverd

nog even afwachten of de vijver helder wordt

Alles top!

Ik heb wat onderhoud voor mijn opblaasbare jacuzzi besteld en kreeg een email dat het wel (door Corona) iets langer zou kunnen duren tot mijn bestelling bij mijn thuisbezorgd wordt. Ik moet wel zeggen dat ik de bestelling redelijk snel had ontvangen en alles was prima. Door de update emails van Toppy ben je ook altijd op de hoogte wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Dus zeker een aanrader!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel