Netjes verzorgd

Netjes verzorgd, goed op de hoogte gehouden van levering.

Toppy

Toppy

top service

meteen binnen 1 dag geleverd, zelfs met alle drukte deze dagen. goed geinformeerd via email. eerlijke prijs

Gemakkelijke manier om te bestellen. Een minder puntje is dat je pas na bestelling te zien krijgt dat Door Covid 19 de bestelling vertraging kan oplopen. Dat komt vals over, zet dat meteen op de bestelpagina, dat is eerlijk. In ons geval kwam de bestelling een dag later al toe. Perfect dus en zonder wat ik hierboven vermeldde zou ik in dat geval 5 sterren hebben gescoord.

Pomp Intex SPA defect

Onlangs een een Intex SPA gekocht - snelle levering maar na 5dgn geeft de pomp een storing. Toppy heeft probleem gemeld bij intex - nu 4wkn later nog geen oplossing ontvangen en nog steeds buiten bedrijf. Heb spijt van mijn aankoop.

Een geweldige snelle service met een topproduct

Ik heb er mijn zwembad chemicalien besteld en had ze 2 dagen later al in huis. Daar kunnen veel bedrijven in deze drukke tijd zich nog een voorbeeld aan nemen. Mooi verpakt en volledig compleet. Bedankt Toppy.

Perfect .

Snel geleverd voor een mooie prijs . Maar belangrijker is het product voldoet aan al onze eisen .

echt en zeker toppy

Bij de levering was er een ongelukje gebeurd tijdens het transport veronderstel ik daar er een bus vloeistof voor meer dan de helft leeggelopen was en na een mailtje met een foto van de bewuste fles een nieuwe opgestuurd gekregen echt toppy

Zeer tevreden met de spullen en toch nog snel geleverd.

Snelle levering en goed product!!!

Ondanks corona binnen een paar dagen geleverd! Toppy

levering niet ok

het produkt van Toppy is oké, maar de koerier die het kwam leveren heeft gebeld, wegens niemand thuis heeft hij bij 1 gebuur aangebeld, ook niemand thuis, dan heeft hij het pakketje gewoon voor de deur neergelegd en is vertrokken. (dit heb ik vernomen van mijn andere buurman) dit ging over een pakket van ongeveer 15 euro, maar ik vraag mij af of hij dat met een pakket van enkele honderden euro's ook zou doen

Goede producten en snelle levering

Zeer snelle service

Ik heb mijn zwembadmateriaal op een feestdag besteld en de dag later was het al thuisgeleverd in Belgie, topservice

levering was toppie maar product werkt niet helaas

levering was toppie maar product werkt niet helaas

Snelle en accurate levering van mijn bestelling

Super service

Zaterdag besteld en vandaag (dinsdag) in huis. Tevreden met de service en de producten!

Topservice

Geleverd binnen zeer aanvaardbare termijn. Ook topservice van de chaufeur!

Goed op de hoogte gehouden van voortgang van de bestelling

zeer snelle levering, goed product en eerlijke prijs

super snelle levering en goed product. Eerlijke webshop met een super service!!

Prima doen wat ze beloven. Duidelijke website, ook veel uitleg te vinden over de juiste toepassing van de producten.

TOPPIE

Bestelling gedaan bij Toppy en dat is TOP. Ondanks de perikelen rond Corona snelle levering en keurig bericht om je op de hoogte te houden naar status van de bestelling

supersnelle levering

Op pinkstermaandag bestelling gedaan vanuit Belgiê en de volgende dag reeds geleverd. Top, supersnelle levering !

Snelle levering, goede service!

Mijn bestelling was niet meteen compleet. Toch heeft toppy uit eigen initiatief het eerste gedeelte alvast toegestuurd waardoor wij vooruit konden. Erg fijn! Duidelijke communicatie! Zou volgende keer weer hier bestellen.

Snel en perfecte afhandeling

Zeer snel geleverd, zeker een aanrader

De Kempkens 2100

5465PR Veghel