Waardeloos bedrijf

Verleden week U een, negatieve, review over Toppy gestuurd..Waarom is deze nog niet geplaatst? L.A.van Druten Uden

Toppy website

Toppy heeft een mooie website. Had wat aanvullende informatie en oplossingen nodig voor hetgeen wat ik gekocht had. Door de drukte duurde het wel wat langer maar ze hebben me prima geholpen. het blijft jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn.

perfect !

Vlotte website, correcte prijzen en stipte levering !

Goed artikel

Perfect optijd goed artikel

Toppy

Snel geleverd, eenvoudig in gebruik en ligt perfect.

Snelle levering producten in 1 dag. Verder goede informatie op de site.

De service is Toppy

De service is Toppy

Super tevreden

Woensdag ochtend zwembadrobot besteld, donderdag middag geleverd! Als dat geen super service is. Ook heel tevreden van het toestel dolphin SF40. Nu de zwembadladder nog leveren en alles is toppy .

Super snel levering

Niks dan lof voor deze website! Alles top

Heel goeie en vlotte service!

Al enkele keren besteld bij Toppy. Ruime keuze en heel correcte levering!

vlot besteld, vlot geleverd

Geen opmerkingen, snelle levering

aanrader

snel, correct, aan te raden

Supersnelle levering

Perfect, vooral zo doorgaan

Verkeerde goederen ontvangen

In plaats van bestelde onderdelen voor mijn UVC vijver licht, krijg ik een cool box (waardeloos). Telefonisch contact lukt niet ,(die is uitgeschakeld,,). Email is niet beantwoord (3). En Messenger word ook niet beantwoord. Ik ben dus 50 euro kwijt en en waardeloos cool box. Wat moet ik daarmee?

9 zeer goed

op tijd gekregen alles was ok ben zeer tevreden

Geweldig!

Snel en netjes bezorgd!

Te lange wachttijd

Minder dan 30 kg volgende dag geleverd is niet correct. Heb een week moeten wachten.

Snel bezorgd

Op 2 dagen thuis super leuk dat is service

Slechte service en onbereikbaar voor hulp

Slechte service Toppy Kunt je bestelling niet bij Toppy corrigeren..Hierop direct per mail bij Toppy aangegeven aangezien Toppy telefonisch niet bereikbaar is. Foutieve bestelling wordt door Toppy verzonden. Toppy stuurt daarna per mail een excuus en geven aan dat ze me niet willen helpen. Toppy slechte service....geen Toppy voor mij

Ik had al een zwembad Kokido stofzuiger bij Toppy gekocht. Daar ben ik zeer tevreden over. Levering was ook snel. Nu een telescopische buis er bij. Uitstekend en zeer tevreden!

Snelle levering. Toen ik iets gekocht had, dat achteraf niet meer geleverd werd, werd dit snel gecommuniceerd en had ik heel snel mijn geld weer terug.

Niet alleen de BESTEL service maar ook de RETOUR servoce = SUPER

Verkeerde filters besteld, goed geholpen met raad en de oude filters zonder probleem retour. Als de terugstorting ook zo snel gaat is dit alles gewoon PRIMA georganiseerd en gestructureerd!

Top !!!!

Snelle levering.

Geen complete levering .

Als boven ,incomplete levering .

De Kempkens 2100

5465PR Veghel