Één dikke 10 verdiend

In deze coronatijden en zorgvuldig en vlug aan huis geleverd doe zo voort

Uitstekende service gerichte firma

Bestellingen worden keurig op tijd verzonden en als er iets retour moet is dat geen probleem

Snel verzonden en goed antwoord op de vragen die ik had

Uitstekend, snel en efficiënt

Uitstekend, snel en efficiënt

bestelling zwembadpomp

Vooraleer ik mijn pomp met filter bestelde vroeg ik via mail of ik meerdere koppelstukken voor verloop 38 / 50 moest bestellen of maar 1. Ik kreeg antwoord dat 1 voldoende was. Nu ik het installeer blijkt dat ik er 3 moest hebben... Jammer dat dat niet correct geïnformeerd werd. Nu moet ik deze stukken nog bestellen. Groeten Inge

Geweldige Tool!

Ieder jaar een hoop werk met handmatige testers, dan weer helder dan weer groen. Veel te veel of veel te weinig chloorshock of PH. Na een bezoek aan de winkel en helder en duidelijk advies van Toppy helpdesk ben ik overgegaan naar dit apparaat. De app werkt heel fijn en geeft makkelijk advies en krijg precies in de app te zien hoeveel gram chloor en ph ik moet toevoegen. Het scheelt zoveel werk maar ook ergernis! Ik raad dit produkt echt iedereen aan! Overigens ook het installeren van zowel de app als het apparaat is heel makkelijk!

Vlot en voordelig

Goede prijs en snelle levering !

Hoopvol

Ik bestelde een hele lijst producten. Diegene die niet dringend waren zijn reeds aangekomen, maar de warmtepomp die ik nodig heb laat reeds veertien dagen op zich wachten. Midden juni is ze nu beloofd. Ik hoop dat ze dan komt... Groeten. Emile

snelle levering top service

Een van de de bestelde artikelen was beschadigd. Zonder problemen binnen enkele dagen nieuwe ontvangen

Geweldig: hele snelle levering!

Een jacuzzi die werkelijk in heel Nederland op dat moment uitverkocht was werd binnen 2 dagen thuis afgeleverd. Daarna viel me pas op hoeveel uitleg er op de site wordt gegeven over allerhande vragen betreffende een jacuzzi. Heel fijn!

Goeie producten en komen afspraken na Snelle levering Ik raad Toppy aan

prima product

alleen mis ik een onderdeel waar heel veel moeite voor moet gedaan worden om dit te krijgen, vraag me dan ook af hoe dat met garantie gaat.

Duidelijk, snel, goede prijs

Duidelijk, snel, goede prijs

Gewoon doen wat je zegt!

Geleverd zoals afgesproken.

Alle snel en op afspraak geleverd top

Alles naar wens, wat belooft word kommen ze na

Super service

Supersnel geleverd , zelfs in coronatijden!

Omdat het vorige keer zeer bevallen is, ook nu weer een bestelling gedaan bij Toppy. Snelle service en je krijgt wat je verwacht. Jammer genoeg niet alles in het assortiment wat betreft accessoires qua jacuzzi, zou mooi zijn als dit met de tijd ook uitgebouwd zou kunnen worden.

Top eerste ervaring

Website is gemakkelijk te gebruiken, levering verliep vlekkeloos

Zeer snelle levering ondanks coronatijden

Zeer snelle correcte levering ondanks coronatijden.

Laatste ervaring met de vorige xxx

Was heel slecht er word niet geluisterd Terwijl ze wisten wat ik wilde Moeilijk he laura

Zeer snelle levering

Als prima in orde Vandaag besteld en morgen in huis! Leuk toch

Gisteren besteld, vandaag -ondanks de drukke tijd- in huis. netjes afgeleverd.

Helemaal top

Eerst keer bij Toppy besteld, top gegaan

Voor ons een top bedrijf met topservice !

Snelle levering, ondanks de Corona drukte ( miserie)en overbelasting van telefoonlijnen En toeleveranciers die gesloten waren .... toch steeds vriendelijk en behulpzaam en juiste levering tot in België ... niets dan lof ... we zijn al een paar jaar fan! En dan zijn het ook nog altijd scherpe prijzen !! Houden zo !

Goede sevice

Vlugge en correcte afhandeling