Duidelijke website, na enkele dagen was onze grasmachine geleverd. Wij zijn tevreden!

Intex zwembad gekocht , vlug verstuurd , prijzen zijn ok , klantendienst staat altijd voor je klaar Perfectie bestaat niet , enig minpuntje, zou veel handiger bestellen zijn mocht bij ieder zwembad opgesomd staat wat min of meer essentieel is en waarom , natuurlijk optioneel qua aankoopAls leek dien je dan niet meerdere keren bestelling te plaatsen om toch maar

Zeer slechte service en communicatie!!

Na een lange tijd wachten op een levering toch maar eens contact opgenomen met de vraag hoe lang het nog ging duren. Netjes een mail ontvangen met een excuses want de kleine chloortabletten waren niet op voorraad en daardoor duurde het wat langer. Erg fijn ook dat dit even naar mij gecommuniceerd was maar niet heus. Vervolgens zit er bij de levering een verkeerd afdekzeil dus weer contact opgenomen en die kon ik retour sturen en dan wordt de goede geleverd. De dag erna een mededeling dat hij niet meer op voorraad is en dat ik mijn geld terug krijg en dat was alles. Wat een klote service ik moet nu dat afdekzeil maar ergens anders zien te krijgen en dan ook nog eens verzendkosten gaan betalen door een fout van jullie!!! Hoe dom kun je zijn met inpakken dat je een nopjesfolie voor een rechthoekig zwembad levert en een rond afdekzeil!?!? Voor mij nooit geen Toppy meer

Snel, correct, prijsgunstig. Gewoon top.

Bestelling zondagavond geplaatst en dinsdagmorgen geleverd. En dit in Corona tijden. Chapeau!

Toppy

Snelle correcte levering.

super snel bestelt en geleverd voor fijn prijsje

mijn product makkelijk kunnen vinden ,en erg snel en goed bezorgd.fijne levering gehad

super!!

binnen de 2 dagen netjes geleverd aan huis!!! zeker in die tijden!!!

vlotte afwerking van de bestelling en ontvangen van bestelde goederen

zeer goed

Snel

Zoals het hoort !

Van bestelling tot levering: Steeds op de hoogte, van status van je pakket. Goed zo, doe zo verder.

Super snelle levering

Prima ervaring met deze eerste aankoop.

De bestelling online ging vlot en de levering was snel en in orde. Ik had evenwel een foutje gemaakt in de adresgegevens maar dat is door Toppy snel en goed opgelost. De levering was zoals verwacht.

Snel, goed, niet duur

Bestelling sneller geleverd dan gedacht. Prijs na uren vergelijken de laagste bij Toppy. En na aanmelden voor de nieuwsbrief nog eens €5,- korting. Dat is Toppy!

Keurig verpakt en snel geleverd.

Perfecte afhandeling en service

Goede service en afhandeling van vragen. Levering ook vlot, zeker een aanrader om je zwembad spullen te kopen!

Toppy

Super snel geleverd en een geweldig product werkt perfect.

Snelle levering en betrouwbaar

Goed product en werkt naar behoren. Dik tevreden.

Tip top in orde en snelle levering !

Levering perfect en snel op zijn bestemming !

Prima en snel

Niets op aan te merken.

Snelle verzending (sneller dan geafficheerd). Top product, ik koop hier nog.

In de middag besteld de dag erop om 12 uur in huis.

Levering onvolledig maar goed opgelost

Aanvulling: nadat het opgepikt werd door een collega bleek dat er wel degelijk iets mis gegaan was en is het heel snel en goed opgelost, met duidelijke communicatie en opvolging. Zo heb ik het graag. Ik vind belangrijker hoe iets opgelost wordt dan dat niets mis gaat. Mijn bestelling werd onvolledig geleverd. Het niet geleverde artikel stond ook niet op de pakbon. Klantendienst beweerd dat op dezelfde dag alle producten in twee dozen verzonden werd en het probleem bij PostNL ligt. Ik kreeg maar 1 track en trace code voor een zending bestaande uit 1 colli. Volgens Toppy bewaard PostNL mijn pakket zonder track en trace code dus al meer dan een week om het ooit eens te brengen en is dit allemaal normaal.

Toppie ;)

Snel levering, en alles goed ontvangen.

Keurige, tijdige en correcte levering.

Terrasverwarmer komt overeen met produkcbeschrijving op website. Eerste gebruik verliep naar tevredenheid.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel