echt toppy

gewoon alles netjes geregeld, maak het wel eens anders mee.

top service

snel en correct geleverd, wegens de corona maatregelen geven ze aan dat de levering iets langer kan duren dan normaal, maar ondanks dat is het nog altijd super snel geleverd. in februari iets besteld om 18uur en volgende dag al geleverd. Toppy spampt je ook niet en bieden kwalitatief materiaal aan. Zeker een aanrader!

Zeer snelle levering

Wij zijn blij met de snelle levering en het product. Gaan zeker vaker hier bestellen.

super service dank U

Vlot verloop van de bestelling

Perfekt

Zeer snelle levering en netjes verpakt.

geweldige service en zeker aan te raden voor mij krijgen ze 1000 op 100

heb al een paar zaken besteld van de shop steeds op tijd geleverd en steeds met veel zorg gebracht

Geweldig, veel keus, snelle levering, aanrader!

Zeer tevreden over Toppy, veel keus, overzichtelijk, nette prijzen.

Zeer tevreden over de levering .

Gewoon weg TOPPY

SUPER GOED

Prima service !

Héél correct afgehandeld en alles binnen de kortste keren ontvangen !

Alles ging perfect.

Snelle goede levering volgens afspraak.

Gewoon netjes en snel

Okay

toppie!

snelle en correcte service

Toppy!

Snelle en correcte afhandeling! Toppy!

Uitstekend en super snel geleverd !

Snel en betrouwbaar

Zeer snelle levering , goed en vakkundig ingepakt.zeker aan te raden !! En wat ik besteld heb bevalt zeer goed.

Alles top

Alles op tijd binnengekomen

Goede levering snel geleverd

Super levering, snel en perfect !!!

Tip top

Heel goed en minder goed

Als het goed gaat is alles perfect als er iets aan de zending ontbreekt ben je verder van huis Klantenservice werkt van thuis En geeft standaard antwoorden Maar er ontbreken nog steeds 2 items nhoop dat ze nog komen

Goed Produkte en snelle levering. Klantdienst ok

mooi op tijd geleverd en super geholpen

Super geholpen en een kwalitatief goed product voor een redelijke prijs.

Goed aangekomen

Goed aangekomen ben er zeer tevreden mee.

Een woord goed en snel

Een woord goed en snel

Prima producten en snelle verzending

Producten voldoen precies aan de omschrijving en werden nog eens snel geleverd ook.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel