Top Service!

Bij Toppy twee vijverproducten besteld, krijg netjes mail bericht dat de bestelling onderweg is en de Track & Trace link om het pakketje te volgen. Post NL had maar 1 product, gelijk een mail berichtje gestuurd. Kreeg dezelfde (vrijdag) avond mail dat e.e.a. zou worden uitgezocht. Dag erna (zat.) een mail met excuus en dat het product word nagestuurd. Maandag inderdaad het product ontvangen. Toppy is TOP! Snelle en goede service, geen gedoe als er iets niet klopt. Ruime assortiment en duidelijke website.

Snelle en betrouwbare service

Snel besteld, snel geleverd... Na lang zoeken mijn fonteinpompje gevonden aan een betaalbare prijs.

Toppy levert goed werk

Mijn ervaring met Toppy is top. 1 tip, maak geen gebruik meer van DPD als bezorgservice. Geen enkele levering van DPD gaat, naar mijn ervaring, goed.

netjes afgeleverd en de skimmer werkt perfect. meer moet het niet zijn

doet wat het moet doen, alle vuiligheid van het oppervlak van de vijver verdween als sneeuw voor de zon

Super bedrijf. Reageren op je e-mails. Met goede informatie. Ruime keuze. Snelle levering! Deze zaak doet zijn naam eer aan!!!!!!!

Fijne winkel

Er was iets niet mee geleverd maar werd gelijk nageleverd, toppy dus! Ook een compliment voor de bezorgers, ze hadden onze spullen ten eerste voor de deur gezet omdat deze zwaar was, zwemzout! En de nalevering acht mijn poort gezet, want heb liever niet bij de buren!

Uiteindelijk komt het goed

Onlangs een bestelling gedaan voor producten. Snelle levering, echter van een product kwam niet het juiste. Hierover contact gehad en de volgende dag is er een nieuw product opgestuurd. Bij openen van de doos was het wederom weer een onjuist product! Dan maar weer even mailen. De respons is snel en met excuses en 3 x is scheepsrecht heb ik toch het goede product ontvangen. Vervolgens met een beetje moeite het retourticket gekregen en de onjuiste producten geretourneerd.

Goede eerste ervaring

Prettig overleg en goede levering. Nog geen ervaring met de houdbaarheid van het materiaal. De geleverde boot pas eenmaal gebruikt.

Snel geleverd!

Zeer tevreden.

Tot nu toe is de aankoop van mijn vijverpomp, vlekkeloos en snel gegaan. Nu moet de pomp nog de vijver in. Dat gaat het weekend gebeuren. Ik ben zee tevreden.

Toppy ervaring

Zeer goede service en levering

lekkere jaguzzi

jammer dat er geen duidelijke handleiding bij zit

Snelle levering van pomp

Er wordt meegedacht en snel gerageerd op de vragen van de klant. Daarna een snelle levering. Toppy van Toppy

Prima. geen opmerkingen

Uiteindelijk bij Toppy besteld. Priojs product verhouding prima/

Al weken niets ontvangen

Ik kan de positieve reviews moeilijk geloven. Weken geleden een bestelling gedaan, bijna dagelijks geeft de track en tracé aan dat het pakketje opgehaald bij toppy.nl,maar tot op heden nog steeds niets ontvangen, terwijl er stond dat het morgen in huis zou zijn. Een paar dagen vertragen kan ik inkomen, maar dit verslaat alles. Telefonisch zijn. Ze niet bereikbaar. Op mail ook geen reactie. Mensen, wees gewaarschuwd!

Vlot opgelost

Zoals de meeste jaren weer het een en ander voor het zwembad besteld. Aangezien er enkele grotere spullen bijzaten werd het in 2 dozen geleverd, dit had ik al gezien bij track en trace. Toen de dozen werden geleverd eerst de ene opengemaakt, daarin zat alles behalve de can met 5 liter anti-alg. Dus de tweede doos opengemaakt, maar daarin zaten een vijver-pomp met uv-lamp, kan gebeuren, waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Dus een mail gestuurd naar de klantenservice van Toppy daarop vlot een mail teruggekregen waarop ze vroegen of ze het goed begrepen hadden wat er verkeerd was gegaan, toen ik dit heb bevestigd weer een mail gehad met de vraag om een foto te sturen van wat er was geleverd, nadat ik dit had gedaan een mail gehad met streepjescode waarna ik het verkeerde artikel retour kon sturen(vrijdagavond gedaan) en vandaag het juiste artikel ontvangen. Dus: fouten kunnen overal worden gemaakt maar gelukkig heeft Toppy de klantenservice ook op orde.

Waardeloos

Probeer al weken mijn zwembad robot gerepareerd te krijgen. Traag proces, veel onduidelijkheden en miscommunicatie. Eerst zou de robot ter reparatie worden opgehaald, toen moest ik ‘m weer naar een PostNL locatie brengen. Moest €99,- euro vooruit betalen, zonder dat duidelijk was wat ik voor terug kreeg. Garantie was twee weken verlopen!

Verschrikkelijke ervaring en vreselijke klantenservice

Dag Wouter Wat grappig dat ik hier eerder reactie krijg dan op al mijn berichten via Messenger of via Mail. Via mail nog altijd geen antwoord. Op Messenger zijn ze tot op heden niet in staat om te zeggen wanneer ik het juiste product zal ontvangen. Via deze weg kom ik dus te weten dat het vandaag is verzonden, waarvoor dank. Toch blijf ik erbij: klantenservice beneden alle peil. Fout geleverde toestel is reeds een week geleden opgehaald en er is NUL communicatie van jullie kant.

Toppy is echt Toppy

Zeer snel geleverd, niets op aan te merken en perfecte service

Heel tevreden

Zelf een lay z spa gekocht. Deze werd vlot geleverd in tijde van Covid-19. Was wel een probleem dat de pomp niet werkt. Vlug contact opgenomen met de klantendienst en alles werd snel opgelost. Dank u wel Toppy voor de vlotte service en goed zorg na koop.

Prima website

goede keus tegen redelijke prijzen en snel geleverd

Producten snel en goed geleverd, top.

Producten snel en goed geleverd.

Twijfel

Week geleden bestelling gedaan.. voor 23.00 uur besteld morgen in huis ... niet dus ! Snap dat het in deze tijd wat vertraging kan hebben . Maar tot heden nog niks ontvangen. Nou stuur toppy wel een mail of alles naar wens is verlopen met bestelling en levering ,Nou nee dus . Wacht nog steeds op paket!

Besteld en met 2 dgn bezorgd! Erg tevreden!

Toppie

Alles op tijd en netjes afgeleverd

De Kempkens 2100

5465PR Veghel